Vedete internationale

#robin williams #showbiz #vedete extern # sinucidere robin williams #deces Robin Williams #Mrs. Doubtfire

SOCANT! Un actor celebru a fost gasit mort. Ar fi vorba de sinucidere

Indragitul actor american Robin Williams, cunoscut la noi in special pentru rolurile sale din filmele "Mrs. Doubtfire" si "Cercul poetilor disparuti", a fost gasit mort in locuinta sa din California. Politistii iau in calcul varianta sinuciderii prin asfixiere.

Robin Williams, in varsta de 63 de ani, a fost gasit "in stare de inconstienta si fara suflare" luni, in jurul pranzului, in casa lui din Tiburon, California, anunta oamenii legii, care au inceput deja o ancheta pentru a stabili cauzele si circumstantele decesului.

Astazi urmeaza sa aiba loc si o autopsie, la biroul de medicina legala din Marin County.

Suferea de depresie

Sursa foto: picomi.com

CITESTE SI:

Supriza de proportii: Bianca si Victor Slav s-au recasatorit! Un detaliu i-a dat de gol!

5 vedete care au calcat stramb imediat dupa casatorie

Un elev din Deva, inventatorul ochelarilor cu senzori pentru nevazatori, premiat de Microsoft

Agentul actorului nu a facut prea multe precizari cu privire la moartea acestuia, insa a punctat cateva informatii intr-un comunicat transmis aseara. "Robin Williams a murit in aceasta dimineata (ieri dimineata - n.r.). El s-a luptat in ultimul timp cu o depresie puternica. Aceasta (moartea actorului - n.r.) este o pierdere tragica si brusca. Familia cere respectarea intimitatii in aceasta perioada dificila", a precizat agentul sau, citat de "Inside Movies".

Sotia actorului, Susan Schneider, a declarat: "Mi-am pierdut sotul si pe cel mai bun prieten, in timp ce lumea a pierdut unul dintre cei mai iubiti artisti si unul dintre cei mai frumosi oameni.

Inima mi-e franta. (...) Asa cum a ramas in memoria tuturor, speram ca nu decesul sau va fi elementul central, ci nenumaratele momente de bucurie si rasetele oferite milioanelor de oameni."

La inceputul lunii iulie, Robin Williams, care a luptat in trecut cu dependenta de alcool si de droguri, s-a internat intr-o clinica din din Minnesota, pentru a lua parte la un program de prevenire a dependentei de alcool. Robin Williams nu mai bause alcool din 2005, insa intentiona sa "isi reinnoiasca angajamentul" de a continua programul de abstinenta.

Rolurile care l-au consacrat

Sursa foto: fanpop.com

Robin Williams a devenit cunoscut datorita rolului din serialul de televiziune "Mork and Mindy" si a castigat un premiu Oscar pentru prestatia din filmul "Good Will Hunting". Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din filmele "Buna dimineata, Vietnam", "Cercul poetilor disparuti" si "Regele pescar".

Sursa foto: popularlogistics.com

Robin WIlliams a mai fost nominalizat de trei ori la Premiul Oscar, pentru rolurile din "Regele Pescar", "Cercul poetilor disparuti" si "Buna dimineata, Vietnam". Williams a primit de sase ori Globul de Aur.

Sursa foto: conversationsabouther.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare