Vedete internationale

#stiri false # vedete moarte #sylvester stallone

Sylverster Stallone a murit! Cine a dat vestea

O stire a dat inconjurul lumii in aceasta dimineata. Actorul Sylvester Stallone, starul din seria Rocky, ar fi decedat. Din fericire, stirea s-a dovedit falsa, actorul de 71 de ani fiind in viata si sanatos.

Pentru a cincea oara, internetul a vuit la stirea ca faimosul actor ar fi murit. De data aceasta, cauza mortii ar fi fost cancerul de prostata. Din fericire, stirea nu a fost confirmata, actorul fiind bine mersi. 

In urma cu un an si jumatate a aparut cea mai recenta stire care anuntau ca Sylvester Stallone a murit. Informatia s-a viralizat ultra-rapid, iar pe retelele de socializare au inceput sa curga mesajele de condoleante. Nu a durat totusi mult si s-a dovedit ca este vorba despre o stire falsa. Si in 2015 s-a zvonit ca ar fi decedat intr-un accident rutier. Aceasta din urma a fost mai mult decat o farsa, pentru ca utilzatorilor care au dat click pe "stirea" respectiva hackerii le-au furat datele personale. In urma cu cinci ani a mai circulat o astfel de stire falsa, atunci cand se anunta ca a avut un accident cu snowboardul. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare