Vedete internationale

#I Spy # Barbara Bowman #actor violator #vedete extern #showbiz #bill cosby

Un indragit actor de comedie - acuzat ca e violator in serie. Marturia cutremuratoare a victimei, si ea actrita celebra

Marturia socanta a unei actrite vine sa spulbere toata simpatia pe care actorul Bill Cosby si-a castigat-o de-a lungul anilor. Starul de culoare din celebra productie TV "The Bill Cosby Show" este acuzat ca a abuzat-o sexual pe cand avea doar 17 ani!

"A fost un monstru. A mers dupa mine in camera de hotel ca un animal si avea atata forta ca nu se mai putea controla. S-a purtat ca un monstru. M-am gandit ca nu are rost sa spun nimic, el era faimos, iar eu o simpla adolescenta", le-a marturisit recent Barbara Bowman jurnalistilor de la Daily Mail.



Barbara, actrita si ea, povesteste ca Bill Cosby a luat-o mai intai sub aripa sa protectoare, castigandu-i increderea si facand-o sa il considere ca pe un tata. "M-a manipulat. Stia ca nu am avut parte de o figura paterna in viata mea si ca acesta era punctul meu sensibil", a povestit Barbara.

Tanara, in varsta de doar 17 ani atunci, s-a bucurat ca are drept mentor un mare actor, insa habar nu avea ce se ascunde in spatele bunavointei acestuia. "M-a drogat si m-a violat", a spus Barbara cu lacrimi in ochi, la 30 de ani de la incidentele care i-au marcat tineretea.

"Am tacut prea mult. Este timpul sa scot totul la lumina. Asta mi s-a intamplat si mi-a luat zeci de ani sa pot marturisi cele petrecute", si-a continuat Barbara dezvaluirile.

Bill Cosby are acum 77 de ani si nu este pentru prima data cand este acuzat de viol. Alte 13 femei il acuza pe actor de aceleasi practici, iar Barbara Bowman e convinsa ca exista mult mai mule victime care nu au indraznit pana acum sa faca plangere impotriva celui pe care ea il numeste "rapitor si un violator in serie".

Actrita, care a fost un model de succes in anii '80, e convinsa ca multe femei au primit bani de la actor pentru a nu depune plangere impotriva lui. "Eu n-am luat bani ca sa tac. Vreau sa spun tuturor ce fel de animal este acest Bill Cosby", a mai spus Barbara.

Sursa foto: scomedy.com

Bill Cosby este actor, comediant, producator de televiziune si muzician. Este celebru pentru show-urile sale de stand-up comedy, dar mai ales pentru rolul pe care l-a primit in 1960 in serialul de actiune "I Spy". Cativa ani mai tarziu, dupa succesul repurtat cu "I Spy", unde a jucat rolul unui agent secret, a aparut in propriul serial, comedia "The Bill Cosby Show".

CITESTE SI:

Cine este romanul care a innebunit actritele de la Hollywood
Adevaratul motiv al divortului dintre Lora si Dan Badea

Neveste disperate: Oana Lis, lovita de sotul gelos. Un milionar isi arunca sotia in strada

Sursa foto: tvweek.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului