Vedete internationale

#supradoza droguri #vedete #michael jackson #deces #supradoza #whitney houston #philip seymour hoffman #vedete extern #Amy Whinehouse

Vedete care au murit de supradoza

Vestea ca actorul Philip Seymour Hoffman, in varsta de doar 46 de ani, a murit, ieri dimineata, din cauza unei supradoze de droguri a cutremurat Hollywoodul si intreaga lume a cinematografiei. Drogurile, una dintre cele mai mari tentatii care apar odata cu succesul si banii, a reprezentat, de-a lungul timpului, condamnarea la moarte a unora dintre cele mai iubite, talentate si apreciate vedete!

Philip Seymour Hoffman

Actorul Philip Seymour Hoffman, laureat al premiului Oscar in 2006, pentru rolul din "Capote", a fost gasit mort, pe 2 februarie 2014, in baia locuintei sale din New York. Celebrul actor american avea doar 46 de ani, dar cara pe umerii lui o povara crunta: dependenta de droguri. Langa trupul neinsufletit al vedetei a fost gasit un ac hipodermic, ceea ce i-a condus pe anchetatori la concluzia, inca neoficiala, ca acesta ar fi murit din cauza unei supradoze de heroina.

Citeste si: A mai murit un actor foarte talentat. Avea doar 46 de ani!

Whitney Houston

Alta vedeta, acelasi scenariu! In 2012, o alta veste tragica se abatea asupra Hollywoodului si lumii muzicale internationale. Whitney Houston, supranumita si "Vocea" si una dintre cele mai talentate si indragite cantarete din lume, si-a gasit sfarsitul, la varsta de 48 de ani, din cauza unui cocktail de droguri, alcool si medicamente. La fel ca si Philip Seymour Hoffman, regretata artista a fost gasita in baia unui hotel de lux, alaturi de mai multe medicamente, cocaina si alcool.

Amy Whinehouse

In urma cu trei ani, in 2011, o alta artista talentata parasea scena vietii la o varsta fragila, dupa indelungi lupte duse cu viciile. Amy Whinehouse, artista care a relansat stilul soul in muzica, a fost gasita moarta in resedinta sa din Londra. Vedeta avea doar 27 de ani, dar o mare parte din ei si-a petrecut-o in compania alcoolului si drogurilor, cele care, se pare, ca i-au adus si sfarsitul.

Citeste si: Mircea Solcanu, constrans sa isi dea demisia

Michael Jackson

Una dintre mortile emblematice puse pe seama abuzului de medicamente este cea a Regelui Pop, Michael Jackson. Data de 25 iunie 2009 a indoliat intreaga lume. Cel care a revolutionat lumea muzicii timp de zeci de ani si s-a impus prin stilul sau unic de dans a murit in casa inchiriata in Los Angeles, din cauza unui stop cardiac provocat de un cocktail de medicamente.

Citeste si: Bianca isi tine din nou fanii in suspans. Iata ce mesaj misterios a postat pe Facebook

Sursa foto: coatzadigital.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului