Vedete internationale

#critici vedete #vedete extern #vedete intern #tinute vedete #showbiz #loredana groza #lenny kravitz #taylor swift

Vedetele, ridicole sau asi in moda? Ce spun expertii!

Si vedetele se imbraca prost. E adevarat ca nu toate, unele sunt bine sfatuite astfel incat reusesc sa dea clasa. Iata insa cele mai flagrante greseli de stil, dar si cele mai nimerite aparitii mondene!

Lenny Kravitz


Sursa foto: bravonet.ro

In urma cu doi ani, Lenny Kravitz aparea pe strazile din New York cu un fular urias la gat despre care multi au spus ca ar fi fost de fapt o patura cu franjuri. Multi l-au criticat atunci, considerand tinuta lui de-a dreptul ridicola, insa cu toate acestea, si iarna trecuta, dar si zilele acesta fotografia lui face inconjurul internetului. Mai mult, esarfa oversize tricotata a ajuns sa se impuna in moda.

CITESTE SI:

Elena Ceausescu, amanta de profesie? Iata cati barbati i-au trecut prin asternuturi
Cine este doctorul acuzat ca era sa o omoare pe Oana Roman
Parinte sau dusman? 3 vedete care nici nu vor sa auda de copiii lor



Bleona Qereti

Sursa foto: zap2it.com

O adevarata "atractie" a fost zilele trecute la American Music Awards si Bleona Qereti. Cantareata americana a purtat o rochie din material tip plasa care nu mai lasa practic nimic pentru imaginatie, pentru ca tot trupul sau era... la vedere, pe modelul rochiei purtata recent de Rihanna, insa intr-o varianta mult mai vulgara. Fashion editorii au taxat-o rapid, trecandu-le pe lista neagra a celor mai prost imbracate vedete.

Taylor Swift


Sursa foto: zap2it.com

Si desi transparenta este la moda, dovada ca se pot purta tinute stravezii cu mare clasa a dat-o Taylor Swft. Zilele trecute, la gala American Words 2014, artista a purtat o rochie de culoarea smaraldului, semnata de Michael Kors. Tinuta i-a pus in valoare trupul, iar specialistii in moda s-au declarat entuziasmati de alegere.

Loredana Groza


Sursa foto: theflappergirlchronicle.ro

Dar avem si noi extremele noastre si cel mai des vedetele pica in gura fashion editorului Iulia Albu, care are si o rubrica dedicata politiei modei la un post TV. Loredana, spre exemplu, a fost criticata pentru tinuta aleasa la lansarea unei colectii vestimentare care, culmea, ii poarta numele. "Acest deux-pieces din brocard usor lucios ar trebui sa fie o alegere decenta. Loredana nu e Halle Berry! Loredana fiind o Madonna de Romania a incercat sa-si evidentieze cupele de la sutien, a incercat sa isi faca un sutien mai special. De ce trebuie sa ii vad buricul? Arata bine pentru varsta ei. Nu e de la mama ei, stim asta! Ea nu e genul de femeie care sa nu poarte tocuri!", spunea Iulia Albu vizavi de alegerea artistei.

Alexandra Ungureanu

Sursa foto: addsomestyle.ro

Alexandra Ungureanu a ales recent pentru un eveniment monden o rochie extrem de feminina in stilul anilor ’50. "Imi place rochia simpla, imi plac acele bretele neon. Putea sa nu isi ia acei cercei! Daca si-ar scoate cerceii aia, ii dau trofeul WOW!", a spus aceeasi Iulia Albu.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare