Vedete internationale

#showbiz #vedete bogate # top vedete #vedete extern

10 celebritati incredibil de bogate

Vedetele invart sume fabuloase, insa nici nu-ti imaginezi cat sunt de bogate cu adevarat.

Iata top 10 cele mai bogate vedete, potrivit toptenz.com si Forbes. 

1. Giorgio Armani - Creatorul de moda italian are o impresionanta avere, care se ridica la 7 miliarde de dolari. Designerul italian s-a axat pe a crea linii pentru barbati, insa nu s-a limitat la acestea, casa Armani avand A fost primul creator de moda care a interzis aparitia pe scena a manechinelor anorexice. 

2. George Lucas - Regizorul care este "responsabil" de seria Star Wars este unul dintre cei mai de succes creatori de film americani cu o avere estimata la 3,25 miliarde de dolari

CITESTE SI: Insula pe care o poti inchiria doar pentru tine! Imagini spectaculoase

Beneficiile ceaiului alb

Bauturile care te ingrasa cel mai mult sunt...

3. Julia Louis-Dreyfus - Colega lui Jerry Seinfeld are o activitate cinematografica mai vasta decat acesta, iar acest lucru se vede in averea stransa de-a lungul carierei: 2,1 miliarde de dolari. In prezent, aceasta poate fi urmarita in serialul VIP - Vicepresedinta. Putini stiu ca si tatal ei este miliardar, avand afaceri in domeniul agriculturii, telecomunicatiilor, imobiliar... 

4. J.K. Rowling - Autoarea cunoscutei serii "Harry Potter" are o avere de 1 miliard de dolari. Are o poveste de viata impresionanta, inainte de a fi celebra traind din ajutorul social. 

5. Bono - Cantaretul irlandez de la U2 are o avere estimata la 900 milioane de dolari. A castigat 22 de premii Grammy si este cunoscut pentru activitatile sale filantropice. 

6. Jerry Seinfeld - Actorul cunoscut pentru rolul sau din sitcomul cu acelasi nume are o avere estimata la 800 de milioane de dolari. Dincolo de activitatea sa ca si comediant, el este public speaker si activeaza in mai multe domenii de business. Are una dintre cele mai impresionante colectii de masini Porsche din lume - 43 de exemplare. 

7. Magic Johnson - Fostul baschetbalist profesionist de la LA Lakers are o avere estimata la 500 de milioane de dolari. S-a retras in 1991 initial, dupa ce a aflat ca a fost infectat cu virusul HIV. Detine o companie de publishing, dar si una care activeaza in domeniul imobiliar. 

8. Howard Stern - Cunoscut om de radio american, acesta detine o avere estimata la 500 milioane de dolari. Este si in prezent cel mai bine platit om de radio din SUA. 

9. Gisele Bündchen - Un model de succes, fosta iubita a lui Leonardo diCaprio, aceasta detine o avere estimata la 250 milioane de dolari. Potrivit revistei Forbes, aceasta este primul model care a devenit milionara. In 2011, la 31 de ani, a fost pe locul 3 al celor mai puternice femei din lume. 

10. Bryan Williams (Birdman) - 100 de milioane de dolari ar detine rapperul care detine casa de discuri Cash Money Records, cea mai de succes casa de discuri din istoria muzicala americana. A lucrat cu Lil Wayne si sustine ca la fiecare 6 luni isi cumpara o masina noua. 

Mai multe detalii despre cele mai bogate vedete aici: 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului