Vedete internationale

#printesa diana #secrete printesa diana # moarte printesa diana

19 ani de la moartea printesei Diana! Secretele pe care nimeni nu le stia despre viata printesei

31 august este pentru britanici zi de doliu! Astazi se implinesc 19 ani de la moartea tragica a printesei Diana. Printesa a murit intr-un teribil accident de masina, in timp ce se indrepta spre casa lui Dodi al-Fayed, amantul acesteia. Cei doi au fost urmariti de paparazzi iar soferul care conducea masina a pierdut controlul volanului din cauza vitezei. Niciunul dintre cei trei nu a supravietuit accidentului.

Disparitia ei subita la doar 36 de ani a lasat un gol imens in sufletele oamenilor din intreaga lume care au iubit-o sau au indragit-o si care nu au uitat-o nici la 19 ani de la moartea ei. In prezent, detalii din viata ei furtunoasa inca mai fac inconjurul publicatiilor din intreaga lume.

De-a lungul vietii, printesa Diana a fost o persoana discreta, careia nu ii placea sa isi dezvaluie secretele sau sa-si faca publica viata persoanala. Cu toate acestea cateva dintre cele mai mari secrete ale printesei au iesit la iveala dupa moartea acesteia. Iata care sunt cele mai importante si uimitoare secrete ale printesei Diana!

Avea ca talisman noroscos, un vibrator! Ken Wharfe, fostul bodyguard al regretatei Lady Di, isi aminteste amuzat de un secret al Dianei. Aceasta avea mereu la un obiect de care zicea ca ii poarta noroc, un talisman caruia ii spunea Le Gaget. insa, acesta era, de fapt, o jucarie sexuala, un vibrator. Potrivit fostului bodyguard, Diana era supertitioasa si ii acorda o importanta foarte mare acestui obiect neobisnuit, pe care il purta mereu in geanta. intr-o vizita oficiala in Nepal, in 1993, Lady Di si-a dat seama ca si-a uitat in Anglia talismanul si i-a cerut lui Ken sa faca cumva sa i-l aduca. "Sper sa il avem pe Le gaget, Ken. stii ca fara el nimic nu merge bine", i-ar fi spus printesa. "Am dat telefoane si am instruit un secretar sa expedieze vibratorul prin curier diplomatic la Ambasada Marii Britanii din Nepal", isi aminteste acesta.

Printul Charels a avut o relatie de scurta durata cu Sarah Spencer, sora Printesei Diana.

"Cand m-am maritat cu Charles, nici el nu m-a vrut. Avea amanta sa…", s-a destainut printesa prietenei sale Lady Elsa Bourker.

S-a nascut intr-o familie de aristocrati, fiind cea de-a treia fiica. A simtit mereu ca nu a fost dorita deoarece parintii sperau sa aiba un baiat. Cel putin acestea sunt lucrurile pe care printesa le-ar fi marturisit celei mai bune prietene, Lady Elsa Bourker. Urmarita de acest sentiment din copilarie, Diana a lucrat apoi intr-o gradinita din Londra si a luptat pentru drepturile copiilor.

A suferit de bulimie si a vrut sa se sinucida dupa nasterea printului William, insa si-a revenit dupa ce l-a adus pe lume pe fratele acestuia, printul Harry.

Mohamed Al-Fayed, tatal lui Dodi a marturisit presei ca Diana era insarcinata in momentul mortii. Acesta sustine chiar ca moartea Printesei ar fi survenit in urma unui complot pus la cale de printul Charles si Regina Elisabeta care nu erau de acord cu relatia acesteia cu un musulman.

Mai mult, se pare ca printul Charles era deranjat de popularitatea Dianei. Acesta refuza de multe ori sa o ia la evenimente, mai povesteste Ken Wharfe. "Nu vreau sa vii cu mine ca toti vor fi interesati doar de tine", ii spunea Charles. Mai mult, in momentul in care acesta s-a accidentat la polo si a fost internat in spital, a refuzat sa o vada pe printesa, primind-o in camera doar pe amanta acestuia. El sustine ca Diana a facut incercari disperate ca relatia ei cu Charles sa mearga, insa fara succes. "Cand Diana s-a dus la spital sa-si vada sotul dupa accident, acesta a refuzat sa o vada. A acceptat doar vizita amantei lui de atunci, Camilla Parker Bowless", a adaugat Ken, citat de libertatea.ro.

Sursa foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare