Vedete internationale

#rabunare bone #vedete extern #bone vedete #ellie white #rocsana marcu #scandal #mariah carey

3 vedete pe care s-au razbunat bonele. Le munceau ca pe sclave!

Cand esti o vedeta si ai o multime de contracte prin tara, ba chiar prin lume, atunci e clar ca ai nevoie ca de aer de o bona care sa aiba grija de copii. Numai ca adesea, intre divele rasfatate si bonele modeste se duce un adevarat razboi. Iata cele mai rasunatoare conflicte.

Mariah Carey, data in judecata

Sursa foto: click.ro

Fosta bona a gemenilor artistei Mariah Carey, Moroccan si Monroe, in varsta de 3 ani, o acuza pe cantareata si pe sotul sau ca au exploatat-o ca pe o sclava. Simonette Da Costa a deschis un proces la Tribunalul Federal din Manhattan, New York, in care o acuza pe Mariah si pe Nick Carter ca nu ar fi platit-o pentru orele suplimentare lucrate, scrie Mediafax.ro. Da Costa a scris in plangerea facuta ca trebuia sa fie la dispozitia divei 24 de ore din 24, ca nu era lasata sa ia pauza de masa si ca, de multe ori, nu avea voie nici sa doarma, pentru a-i veghea pe cei mici pe timpul noptii. Bona a lucrat doar trei luni in casa cantaretei.

Citeste si:

Shakira si Pique au anuntat ca...

Stefan Banica Jr, atacat de Tuncay: "Trebuia sa fie tratata ca o adevarata femeie"

Top 4 declaratii scandaloase ale vedetelor despre sex

Ellie White, opt bone intr-un an

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Ellie White se "lauda" anul trecut ca a concediat nu mai putin de opt bone intrucat il neglijau pe baiatul ei. In realitate, insa, se pare ca situatia era cu totul alta. Ca sa lamureasca misterul, una dintre ele a trimis o scrisoare presei in care a detaliat comportamentul vedetei si al sotului sau: "Ei stabilesc un program de 8-9 ore si dupa catva timp, lucrurile se schimba pentru ca programul "familiei" este haotic cu multe ore de venit seara tarziu de la diverse programe, filmari, intalniri. Bonele raman peste program fara sa fie instiintate si fara sa fie platite pentru orele suplimentare", a scris aceasta, potrivit click.ro.

"Pretentiile referitoare la copil erau de multe ori absurde. Copilul trebuia scos afara de 2 - 3 ori pe zi indiferent de vreme, vant, ploaie, viscol, polei, bonele trebuiau sa faca si menaj usor, iar in weekenduri ei plecau de acasa si uitau sa le anunte si pe ele, iar bonele bateau drumul degeaba pana la ei", a mai scris femeia in denunt.

Rocsana Marcu, acuzata de furt din cauza bonei

Sursa foto: rocsanamarcu.com

Rocsana Marcu este acuzata de inselatorie si complicitate la furt. Una dintre bonele de la firma brunetei ar fi furat bunuri din casa politicianului Cazimir Ionescu. "E vorba de niste bijuterii din aur pe care le-a furat inainte sa plece cu taxiul trimis de Rocsana Marcu", a declarat Mihaela Ionescu. Aceasta sustine ca Rocsana ar fi fortat-o pe filipineza sa plece din casa familiei Ionescu si sa ia cu ea si bunuri de valoare.

Sursa foto: cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului