Vedete internationale

#pedepse copii #pedepse vedete #vedete extern #showbiz #sting #brad pitt #jamie oliver

4 vedete care au dat militaria jos din pod. Uite cum isi pedepsesc copiii

Copiii, fie ei si ai unor celebritati, raman copii si fac trasnai care insa, pentru a fi indreptate, trebuie pedepsite. Iata in continuare la ce metode de corectie apeleaza vedetele din lumea larga.

Jamie Oliver le pune ardei iute in mancare


Sursa foto: imgarcade.com

Maestrul bucatar Jamie Oliver are o metoda mai putin obisnuita de a-si pedepsi copiii. Celebrul chef le pune ardei iute in mancare, atunci cand acestia sunt neascultatori. Starul britanic, in varsta de 39 de ani, are patru copii cu Jools, sotia sa.

Ideea acestei pedepse originale i-a venit atunci cand fiica lui cea mare a fost "nerespectuoasa si insolenta". Astfel, Jamie Oliver a cojit un mar, a pus un sos chili extrem de iute peste fruct si l-a oferit apoi fiicei sale, scrie contactmusic.com.

"Drept pedeapsa, ii fac sa manance ardei iute. Nu mai e la moda sa iti bati copiii, nu e deloc elegant si nu ai voie ca parinte sa faci acest lucru. Daca esti un bucatar celebru, asa cum sunt eu, nu ar fi deloc placut daca informatia ar aparea in presa. Asadar, ai nevoie de metode alternative", a dezvaluit Jamie Oliver.

CITESTE SI:

Oana Roman, gest disperat la sase luni de la nunta
De la proteste, in sala de nasteri. O actrita celebra a nascut!
Presedintele Klaus Iohannis: viata sa in 10 imagini inedite

Angelina si Brad Pitt au infiintat "borcanul rusinii"

Sursa foto: nypost.com

Nu e simplu sa cresti un singur copil, ar spune unii, dar cu atat mai greu este sa educi sase copii. Asa cum este cazul celebrului cuplu Angelina Jolie - Brad Pitt.

Ca sa nu ii piarda de sub control, cei doi actori au instituit un set de reguli: au interzis injuraturile in casa lor, iar oricine incalca aceasta regula – fie el membru al familiei sau vizitator – va trebui sa plateasca o amenda de 1.000 de dolari! Daca folosesc cuvinte urate, pe langa banii pe care trebuie sa ii puna in "bocanul rusinii", copiii primesc mai multe treburi casnice decat in mod normal. Banii stransi sunt donati unor copii care au nevoie de ei.

Sting nu le lasa copiilor niciun ban mostenire

Sursa foto:topalbaniaradio.com

Cantaretul britanic Sting, care provine dintr-o familie modesta, a marturisit ca nu va lasa mostenire averea sa, estimata la 180 de milioane de dolari, celor sase copii ai sai, intrucat vrea ca acestia sa isi castige singuri existenta, scrie contactmusic.com.

"Le-am spus ca nu le vor ramane prea multi bani, deoarece ii cheltuim. Avem o multime de obligatii. Cheltuim veniturile obtinute si nu prea mai ramane mare lucru. Trebuie sa munceasca. Ei au aceasta etica a muncii care ii motiveaza sa reuseasca prin propriile merite", a declarat Sting.

Sursa foto: taraguerardsoiree.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare