Vedete internationale

#vedete anorexice #vedete extern #vedete intern #oana roman #pamela anderson #angelina jolie #showbiz

4 vedete slabe moarte. Au probleme de sanatate?

Au ajuns atat de slabe incat ai zice ca sufera de vreo boala nestiuta. Cateva dintre divele mondene se transforma pe zi ce trece in niste umbre.


Angelina Jolie


Sursa foto: perfecte.ro

Dureros de slaba. Asa este vazuta Angelina Jolie de toti cei care o indragesc. Are 1,69 metri inaltime si a ajuns sa cantareasca, potrivit National Enquirer, doar 42 de kilograme. Anul trecut, actrita a lesinat pe platourile de filmare, fapt care ii face pe multi sa se ingrijoreze din cauza starii sale de sanatate. Multi au ajuns sa puna aspectul sau lipsit de stralucire pe seama epuizarii fizice.

Fanii cred insa ca este anorexica, mai ales dupa ce a aparut la evenimente mondene in fuste sau rochii pana la genunchi care ii dezvaluiau gambele extrem de subtiri.

CITESTE SI:

Cine este romanul care a innebunit actritele de la Hollywood
Adevaratul motiv al divortului dintre Lora si Dan Badea

Neveste disperate: Oana Lis, lovita de sotul gelos. Un milionar isi arunca sotia in strada


Pamela Anderson

Sursa foto:gandul.info

O alta diva, aceleasi probleme. Pamela Anderson a socat pe toata lumea la ultimele sale aparitii publice. Actrita in varsta de 47 de ani nu mai are nimic din starul Playboy care aprindea mintile a milioane de barbati.

Pamela a ajuns sa cantareasca 40 de kilograme, asta in conditiile in care are 1,70 metri inaltime. "Slabeste cu o viteza ametitoare si ingrijoratoare", a declarat un apropiat al actritei pentru radaronline.com.

"Are un aer obosit, tot corpul pare foarte slab, semnul unei pierderi in greutate foarte rapide. Se vede acest lucru mai ales pe chip. Singura parte a corpului care nu s-a modificat sunt sanii, dar are implanturi mamare", a marturisit medicul Neal Handel, chirurg estetician, potrivit Mediafax.

Oana Roman




Oana Roman, luata adesea in ras din cauza kilogramelor sale in plus, si-a pus ambitia la incercare si, de cand a nascut, a reusit sa slabeasca atat de mult incat isi permite acum sa isi schimbe garderoba. Vedeta si-a facut recent aparitia la un eveniment monden intr-o rochita foarte scurta, care i-a pus in evidenta picioarele mult mai subtiri si silueta mai bine conturata.

Oana Radu

Sursa foto: facebook.com

Criticata ca a slabit deja mult prea mult, Oana Radu nu se lasa totusi si vrea sa le arate tuturor ca poate avea o silueta de vis. Fosta concurenta de la "Vocea Romaniei" a slabit 60 de kilograme, potrivit click.ro, si este hotarata sa mai dea jos macar 7 kilograme. De cand a capatat forme frumoase, artista indrazneste sa poarte rochii mulate, cu slit adanc.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului