Vedete internationale

#Hugo Weaving #Michael Fox #vedete extern #showbiz #kim kardashian #halle berry #marcia cross #boli cronice #actori #boli #selena gomez

6 actori celebri, macinati de boli cumplite. Iata prin ce drame trec

Faima, bogatia si frumusetea palesc brusc in fata bolilor nemiloase. Iar starurile Hollywodului, oricat de vesele s-ar arata pe marele ecran sau pe covorul rosu ascund adevarate drame prin care trec din cauza unor boli cronice. Iata cine zambeste fals in fata camerei, ascunzandu-si astfel boala!

 

1. Michael J. Fox

Sursa foto: popcrush.com

Simpaticul actor din seria "Back to the Future" a primit vestea ca este bolnav de Parkinson inca de acum 24 de ani. De atunci, viata sa a devenit un calvar, ultimele aparitii coerente in filme si seriale datand de la sfarsitul anilo '90. Michael intentioneaza totusi sa revina pe platouri intr-un documentar dramatic inspirat chiar de chinul la care l-a supus viata.

2. Hugo Weaving

Sursa foto: funny-pictures.picphotos.net

Lordul elfilor din "Stapanul inelelor" si diabolicul agent din "Matrix", Hugo Weaving, are 12 ani de cand este sub supraveghere medicala constanta, fiind diagnosticat cu epilepsie inca de la varsta de 13 ani. Din nefericire, crizele sale au devenit din ce in ce mai dese la maturitate, impiedicandu-l sa accepte mai multe roluri oferite in ultimii ani.

Citeste si:

3 vedete pe care s-au razbunat bonele. Le munceau ca pe sclave!

Shakira si Pique au anuntat ca...

Stefan Banica Jr, atacat de Tuncay: "Trebuia sa fie tratata ca o adevarata femeie"

3. Marcia Cross

Surs foto: pixshark.com

La turnarea serialului "Neveste Disperate", roscata Marcia Cross le-a dat adevarate dureri de cap producatorilor. Sarmanta actrita sufera de migrene constante inca de la varsta de 14 ani, acestea explicand si zambetul ei usor fortat in momentele in care simte o noua durere naprasnica.

4. Kim Kardashian

Surs foto: usmagazine.com

Poate ca este declarata cea mai apetisanta femeie a momentului, dar Kim Kardashian nu este perfecta. Starleta sufera de psoriazis, cei drept intr-o forma nu foarte grava. Primele simptome au aparut chiar in cadrul show-ului "Keeping up with the Kardashians'', in 2011, cand pielea de pe picioarele divei s-a umplut de pete rosii.

5. Halle Berry

Surs foto: guardianlv.com

Frumoasa mulatra a Hollywodului, Halle Berry nu poate miza pe statueta Oscarului castigat pentru a elimina injectiile cu insulina din viata ei de zi cu zi. Vedeta a primit crunta veste ca sufera de diabet in 1989, pe cand juca in serialul "Living Dolls".

6. Selena Gomez

Surs foto: idolator.com

Tanara actrita si cantareata trece printr-o adevarata drama. In ciuda zvonurilor privind internarile ei repetate in clinici de dezalcoolizare, Selena a apelat la serviciile medicale doar pentru a tine sub control cumplita maladie lupus. Taylor Swift si Demi Lovato, cele mai bune prietene ale Selenei, o sustin in batalia dusa impotriva bolii autoimune.

Sursa foto principala: kimkardashian.com


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare