Vedete internationale

#paul walker #vedete extern #marilyn monroe #brittany murphy #decese vedete #Amy Whinehouse

6 vedete care au murit prea tinere

Cu fiecare an care trece, speranta medie de viata pare sa fie din ce in ce mai scurta la Hollywood. Tot mai multe vedete cad victime de tinere pasiunilor, viciilor sau unui stil de viata periculos si ajung sa sfarseasca in mod tragic intr-unele dintre cele mai absurde si, uneori nedrepte, moduri. Iata cateva staruri care s-au stins mult inainte de vreme!


1. Paul Walker

 
Paul Walker, starul din celebrele serii de filme "Fast and Furios", a decedat pe 30 noiembrie 2013, in urma unui tragic accident de masina, la varsta de doar 40 de ani. Ironia sortii sau nu, carismaticul actor a murit in acelasi mod care l-a facut celebru: intr-o cursa de viteza cu un bolid de lux, chiar daca nu se afla el la volanul masinii.


2. Jim Morrison


Jim Morrison, solistul trupei "The Doors" s-a stins din viata la frageda varsta de 27 de ani, in 1971, fiind gasit in cada, in apartamentul lui din Paris. Desi nu a existat o autopsie oficiala care sa declare cauza exacta a mortii lui, surse din anturajul megastarului au declarat ca decesul ar fi survenit in urma unei supradoze de heroina.


3. Marilyn Monroe

 
Marylin Monroe este un alt star al trecutului care a platit crunt pretul celebritatii. Sex-simbolul, a carui notorietate domneste si in zilele noastre, s-a stins din viata la varsta de 36 de ani, in anul 1962, din cauza unei supradoze de droguri.


4. Amy Whinehouse


Si Amy Whinehouse a cazut prada stilului de viata haotic asociat adesea celebritatii, care i-a adus sfarsitul la aceeasi varsta cu celebrul Jim Morrison, 27 de ani. Se pare ca in cazul artistei, abuzul de alcool ar fi fost cauza decesului, chiar daca gurile rele spun ca Amy Whinehouse si-a gasit sfarsitul "inecata" atat in alcool, cat si in droguri.


5. Selena


Selena Quintanilla-Perez, cunoscuta publicului larg drept Selena, a fost una dintre cele mai cunoscute si apreciate cantarete ale anilor '90. Vedeta a sfarsit intr-un mod tragic si absurd, la varsta de 23 de ani, in urma unui asasinat. Frumoasa artista a fost impuscata mortal chiar de presedintele fan-clubului ei, in anul 1995.


6. Brittany Murphy


Frumoasa actrita americana Brittany Murphy a incetat din viata in anul 2009, la varsta de doar 32 de ani. Nu pretul crunt al celebritatii a dus la sfarsitul tragic al artistei, ci starea precara de sanatate care a condus la un atac de cord, ce s-a dovedit a fi fatal pentru simpatica vedeta.



Sursa foto: Xgn.nl

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului