Vedete internationale

#cea mai frumoasa femeie #vedete extern #showbiz #friends #jennifer aniston

A fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume in 2016!

Actrita americana Jennifer Aniston a fost desemnata de revista People, drept “Cea mai frumoasa femeie din lume” in 2016, la 12 ani dupa ce a avut prima data aceasta onoare.

Vedeta, care peste 3 ani implineste 50 de ani, a marturisit ca este ”foarte, foarte flatata” si ca aflarea vestii i-a produs ”un moment de incantare adolescentina”, potrivit Mediafax.

Interpreta din “Friends” a mai avut privilegiul de a primi acest titlu din partea revistei americane in 2004, in ultimul sezon al acestui indragit serial de comedie.

Printre cele mai recente detinatoare ale acestui titlu se numara actritele Jennifer Lopez si Lupita Nyong'o, precum si Sandra Bullock, desemnata “'Cea mai frumoasa femeie din lume” la varsta de 50 de ani.

Jennifer Aniston a fost casatorita prima data cu actorul Brad Pitt, iar anul trecut s-a recasatorit tot cu un coleg de breasla, Justin Theroux. Ea acorda o mare atentie siluetei si aspectului ei fizic inca de la inceputul carierei sale cinematografice, cand un un impresar i-a explicat ca nu primeste roluri din cauza ca este “prea dolofana”. Aniston recunoaste ca de vina era si regimul ei alimentar, bazat pe cartofi prajiti cu diferite sosuri si shake-uri pe baza de lapte.

In prezent, face exercitii fizice aproape in fiecare zi, dar sustine ca nu mai are o dieta foarte stricta si isi permite uneori sa consume si cateva dintre mancarurile favorite.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare