Vedete internationale

# moarte anton yelchin #morti stupide #anton yelchin #star trek

Actor celebru, ucis de propria masina

Una dintre tinerele sperante ale Hollywoodului, Anton Yelchin a murit la doar 27 de ani, in urma unui accident stupid. Actorul a fost gasit fara viata de colegii sai, cu care ar fi trebuit sa se intalneasca pentru repetitii. Era singur la parinti, iar parintii sai, originari din Rusia, au emigrat in SUA pe cand Anton era mic. 

Anton Yelchin, cel care întruchipează personajul Chekov în noua serie "Star Trek", a murit la doar 27 de ani. Reprezentantul său a declarat că decesul a survenit în urma unui accident stupid de mașină. Tanarul actor a fost găsit mort, duminică, 19 iunie, prins între mașina sa și o cutie poștală atașată unei porți. Motorul autovehicului era încă pornit atunci când tânărul a fost găsit de către un prieten, notează Daily Mail. Astfel, se pare ca tanarul actor a uitat sa traga frana de mana si a fost prins de masina pe cand aceasta aluneca cu spatele. 

Cea de-a treia parte a noii serii "Star Trek" are premiera în iulie, iar fanii îl pot vedea acolo pe Yelchin în ultimul său rol. 

Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului