Vedete internationale

#alec baldwin a impuscat mortal o femeie #platouri filmare #impuscaturi #alec baldwin #hollywood

Actorul Alec Baldwin a impuscat doua persoane pe platoul de filmare. Una a decedat

Scene dramatice la Hollywood. Actorul Alec Baldwin a impuscat mortal o femeie si a ranit un barbat cu arma de recuzita, in timpul filmarilor. 

 

Potrivit politiei actorul a descarcat arma in timpul filmarilor pentru westernul “Rust”. O femeie a murit si un barbat a fost ranit cu arma de recuzita pe platorul de filmare din New Mexico.

Cei doi raniti au fost transportati de urgenta la spital. In ciuda eforturilor medicilor, femeia a decedat din cauza ranilor suferite.  Barbatul, Joel Souza, 48 de ani, care este chiar regizorul filmului, a fost salvat de medici si se afla in afara oricarui pericol. Femeia, Halyna Hutchins, avea 42 de ani si lucra ca director de imagine.

Un purtator de cuvant a declarat ca accidentul a fost provocat de declansarea gresita a unei arme de recuzita cu gloante oarbe. 

"Detaliile sunt neclare in acest moment, dar lucram pentru a afla mai multe si sustinem o ancheta completa asupra acestui eveniment tragic", au declarat John Lindley, si directorul executiv Rebecca Rhine, potrivit spectacola.ro

Politia a declarat ca a primir un apela de urgenta privind uns chimb de focuri de arma, pe platoruile de filmare, in jurul orei locale 13:50.

Alec Baldwin este coproducator al filmului si joaca rolul unui haiduc al carui nepot de 13 ani este condamnat pentru o crima accidentala.

Sursa foto:  digi24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare