Vedete internationale

#Roger Moore a murit #Roger Moore deces #roger moore

Actorul Roger Moore a murit!

Roger Moore a murit la 89 de ani, rapus de cancer! Actorul, cunoscut pentru aparitiile sale din filmele ”James Bond” si din serialul ”Sfantul”, s-a stins din viata marti.

Familia actorului a confirmat decesul, marti, prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter. ”Roger a murit dupa o lupta scurta dar curajoasa cu cancerul”, se arata in mesajul publicat de copiii actorului.

“Iti multimim, tata, pentru faptul ca ai ramas tu insuti, pentru faptul ca ai fost atat de special pentru atat de multi oameni”, au adaugat copii starului britanic.Roger Moore a murit la 89 de ani. Actorul, cunoscut pentru aparitiile sale din filmele ”James Bond” si din serialul ”Sfantul”, a murit, marti, rapus de cancer.

Roger Moore a aparut in sapte filme din seria James Boond – Agentul 007 – Inclusiv ”Live and Let Die” si ”Spy Who Loved Me”.

Sir Roger George Moore s-a nascut pe 14 octombrie 1927 si a devenit celebru dupa aparitiile in serialul ”Sfantul” in perioada 1962 si 1969. Suucesul de care s-a bucurat datorita aparitiilor de pana atunci i-a determinat pe realizatorii seriei Agent 007 s-l aleaga ca urmatorul James Bond, dupa Sean Conery.

In anuntul facut public pe paginilele de pe retelele de socializare ale actorului a fost dezvaluit ca Roger Moore s-a stins din viata in Elvetia dupa „o lupta scurta, dar curajoasa, cu cancerul.” „Dragostea cu care aincurajat in ultimele sale zile nu poate fi descrisa in cuvinte,” mai scrie in anunt.

Roger Moore este un actor englez de film si TV, care a devenit celebru prin rolul principal jucat in serialul "Sfantul".

Este cunoscut publicului ca fiind al treilea actor care l-a interpretat pe celebrul agent secret James Bond, in sapte filme aparute intre anii 1973 si 1985,  inclusiv in doua dintre cele mai apreciate lungmetraje din aceasta serie cinematografica - ”Live and Let Die” si ”Spy Who Loved Me”. 

Sursa foto: Hepta 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului