Vedete internationale

#cocaina spital #vedete extern #nastere Kate Middleton #kate middleton #showbiz

Alerta la maternitatea unde naste Kate Middleton. Au gasit cocaina in...

Dupa ce zilele trecute, zece persoane internate in spitalul unde urmeaza sa nasca Ducesa de Cambridge au facut toxiinfectie alimentara, familia regala a Marii Britanii a mai primit o veste socanta: politisti au gasit urme de cocaina intr-una din toaletele maternitatii!

Toata lumea asteapta venirea pe lume a celui de-al doilea copil al Ducesei Kate Middleton si al Printului William, iar a poarta maternitatii se afla de mai bine de o saptamana zeci de jurnalisti si de britanici dornici sa surprinda primii momentul in care cuplul regal va parasi spitalului. In tot acest timp, rezerva unde va naste Kate este pregatita. Desi zona este impanzita de politisti si de forte de securitate, in clinica St. Mary activitatea se desfasoara normal.

Oamenii legii au scotocit insa toate cotloanele spitalului si asa au descoperit, potrivit Irish Mirror, urme de cocaina intr-una din toaletele maternitatii, la doar cativa metri distanta de rezerva in care se afla Ducesa.

"Siguranta pacientilor nostri este primordiala si ne luam munca in serios. Avem un serviciu de securitate 24/7 care inconjoara cladirea spitalului, iar intreaga activitate este in permanenta monitorizata de echipele nostre de securitate. Vom lucra indeaproape cu oamenii legii si vom lua toate masurile necesare impotriva acestor practici", a declarat un purtator de cuvant al Serviciului National de Sanatate.



Sursa foto: usmagazine.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare