Vedete internationale

#concert hollywood vampires #Hollywood Vampires # johhny depp #alice cooper

Alice Cooper, incognito prin Bucuresti. Johnny Depp, petrecere la Bran

Legenda muzicii rock, Alice Cooper, aflat la Bucuresti pentru un concert care va avea loc maine, la Romexpo, a fost zarit pe strazile Capitalei, la cumoaraturi, cu prietena sa. Starul a fost greu de recunoscut fara machiajul care l-a consacrat si fara suita de bodyguarzi.

Celebrul artist care concertează luni la Romexpo a ieşit ieri la o plimbare pe Calea Victoriei, alături de prietena sa. Nemachiat, cu părul strâns sub şapcă, modest ca orice om de rând, fără gărzi de corp aşa cum obişnuiesc alţi artişti. Asa ca nu a fost greu sa treaca neobservat. Doar cativa fani l-au recunoscut, iar rockstarul a stat la poze cu acestia cu rabdare. 

Si Johnny Depp a ajuns in Romania odata cu Alice Cooper si colegul lor, Joe Perry. Acesta a vizitat localuri de fite din Herastrau, spre deliciul fanilor care l-au asaltat, iar ieri a petrecut la Castelul Bran. The Hollywood Vampires au vizitat castelul, apoi au luat masa, 100% romaneasca, intr-una dintre incaperile castelului. 

Cooper, Depp si Perry sustin luni un concert la Romexpo, Romania fiind una dintre cele numai 5 tari incluse in turneul trupei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului