Vedete internationale

#deces Amy Winehouse #sarcina Amy Winehouse #vedete extern #showbiz #amy winehouse

Amy Winehouse, insarcinata inainte sa moara

Mitch Winehouse, tatal regretatei cantarete britanice Amy Winehouse, a afirmat ca, inainte sa moara, fiica sa credea ca este insarcinata, potrivit publicatiei britanice The Independent.

Mitch Winehouse a facut aceste afirmatii intr-o declaratie acordata televiziunii australiene Channel Seven, in care a criticat documentarul "Amy", realizat de Asif Kapadia si care a avut premiera in aceasta vara.

Potrivit lui Mitch Winehouse, fiica sa planuia sa isi intemeieze o familie cu logodnicul sau, regizorul britanic Reginald "Reg" Traviss.

Totodata, Mitch Winehouse a sustinut ca, inainte sa moara, fiica lui credea ca este insarcinata.

El a incercat sa contrazica astfel imaginea de "persoana insingurata", care i-a fost construita fiicei sale in filmul realizat de Asif Kapadia.

"Ea era cu Reg. Urmau sa se casatoreasca. Nu ar trebui sa va spun asta, dar la un moment dat ea credea ca era insarcinata", a spus Mitch Winehouse. "Sa lasi impresia ca era pe cont propriu este pur si simplu criminal", a mai afirmat acesta.

Mitch Winehouse a precizat ca lucreaza impreuna cu fostul logodnic al cantaretei la un nou documentar dedicat memoriei acesteia.

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la varsta de 27 de ani, in resedinta ei din cartierul londonez Camden. Medicii legisti au ajuns la concluzia ca vedeta britanica a murit din cauza unei "intoxicatii cu alcool".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului