Vedete internationale

#extirpare ovare #cancer Angelina Jolie # operatii angelina jolie #angelina jolie

Angelina Jolie, operata din nou de cancer! Marturiile cutremuratoare ale vedetei

Angelina Jolie, in varsta de 39 de ani, si-a facut in urma cu o saptamana o operatie de extirpare a ovarelor, la doi ani dupa dubla mastectomie. Interventia a avut un rol preventiv, pentru a reduce riscul de a se imbolnavi de cancer.

Angelina Jolie si-a pierdut mama, bunica materna si o matusa din cauza acestei boli nemiloase. Actrita a povestit intr-un editorial aparut in The New York Times ca, in urma cu doua saptamani, a primit un apel telefonic din partea medicului ei, care i-a comunicat rezultatele unui test sangvin ce semnala existenta unui cancer aflat intr-un stadiu incipient.

Sprijinul sotului, nepretuit

"Am trecut prin ceea ce imi imaginez ca au trecut si au simtit mii de alte femei", spune in articol Angelina Jolie. "Mi-am spus mie insami sa raman calma, sa fiu puternica, si ca nu am niciun motiv sa cred ca nu voi trai suficient de mult pentru a-mi vedea copiii crescand si pentru a-mi cunoaste nepotii", a mai marturisit actrita, potrivit mediafax.ro.

Angelina Jolie i-a telefonat sotului ei, actorul Brad Pitt. "Partea frumoasa a unor astfel de momente de viata consta in faptul ca, atunci, exista atat de multa claritate. Constientizezi imediat pentru ceea ce traiesti si care sunt lucrurile care conteaza. E un factor catalizator si te ajuta sa iti mentii calmul", scrie vedeta, care are sase copii.

Au urmat teste suplimentare, care au indicat faptul ca nu exista o tumoare, insa medicul i-a recomandat extirparea ovarelor si a trompelor uterine.

CITESTE SI:
Andra e din nou insarcinata
Mihaela Radulescu, desfiintata: "Menopauza ii da tarcoale"
Mihai Bendeac, distrus pe viata. Trebuie sa plateasca 1,3 milioane de euro!

"Alegeti cea mai buna solutie"


Sursa foto: celebitchy.com

Angelina Jolie spune ca decizia de a suporta o noua operatie este una personala si ca nu orice femeie care se afla in situatia ei ar trebui sa ii urmeze exemplul. "Cel mai important lucru este sa aflati care sunt optiunile pe care le aveti si sa alegeti cea mai buna solutie pentru persoana voastra", a adaugat actrita.

Operatia forteaza corpul unei femei sa intre la menopauza, motiv pentru care vedeta americana urmeaza un tratament hormonal. "Nu voi mai putea sa am alti copii si ma astept la anumite schimbari fizice. Insa ma simt linistita in legatura cu tot ce va veni, nu doar pentru ca sunt puternica, ci si pentru faptul ca imi dau seama ca acesta a fost un moment care face parte din viata. Nu e nimic de care sa te temi", a adaugat ea.

Dupa operatia de dubla mastectomie, Angelina a acceptat o interventie de reconstructie a sanilor, asigurandu-le pe femei ca "rezultatele pot fi foarte frumoase. Nu ma simt deloc mai putin femeie".

Sursa foto: caribbean360.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare