Vedete internationale

#Angelina Jolie copii #Angelina Jolie divort #vedete extern #showbiz #angelina jolie

Angelina Jolie, primele marturisiri despre perioada dificila a divortului de Brad Pitt

La cinci luni de la divort, Angelina Jolie, Cambodia, la premiera filmului sau “First They Killed My Father”, a vorbit pentru prima oara public, intr-un interviu pentru BBC, despre perioada dificila a divortului de Brad Pitt.

Angelina Jolie a marturisit ca toata perioada aceasta este de fapt un proces de adaptare atat pentru ea cat si pentru cei sase copii.

“A fost o perioada foarte dificila si … si suntem o familie si vom fi intotdeauna o familie, vom trece peste aceasta perioada si speram sa fim o familie si mai puternica”, a marturisit Angelina Jolie.

„Multi, multi oameni se gasesc in aceasta situatie”, a spus ea. „intreaga familie … toti am trecut printr-o perioada foarte dificila. Atentia mea se indreapta catre copiii mei, copiii nostri … si pentru a gasi o modalitate de a trece peste tot. Suntem si vom fi pentru totdeauna o familie. Vreau sa gasesc o cale sa ma asigura cumva ca acest lucru intr-un fel ne va face mai puternici si mai apropiati. ” a mai spus aceasta.

Intrebata despre viitorul familiei sale, actrita a zambit si a dezvaluit: “In urmartorii cinci ani, mi-ar placea sa calatoresc in lume, sa-mi vad copiii, sperand ca sunt toti fericiti si ca fac lucruri interesante".

Angelina Jolie a povestit si despre haosul din casa sa din Malibu, California, marturisind ca ea, copiii sai si toate animalele de companie dorm in aceeai camera: “Acum toata lumea e in camera mea - doi hamsteri, doi caini...e minunat”, a ras actrita.

“De obicei ma trezesc incercand sa-mi dau seama cine va plimba cainele, cine va face clatitele, si daca s-a spalat toata lumea pe dinti.”

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare