Vedete internationale

#nunta Ashton Kutcher #vedete extern #showbiz #mila kunis #ashton kutcher

Ashton Kutcher si Mila Kunis au spus "DA!" in sfarsit!

De cand au devenit parinti, despre Ashton Kutcher si Mila Kunis s-a tot zvonit ca s-au casatorit. De fapt, cei doi actori indragiti au facut pasul cel mare in weekendul trecut, intr-o ceremonie ale carei detalii nu au fost facute publice, potrivit people.com.

O sursa a confirmat pentru revista People casatoria celor doi actori, insa reprezentantii acestora nu au facut nicio declaratie pana in prezent.

Acesta este prima casatorie pentru Mila Kunis, in varsta de 31 de ani, si cea de-a doua pentru Ashton Kutcher, in varsta de 37 de ani, dupa divortul acestuia de actrita Demi Moore.

Mila Kunis si Ashton Kutcher, colegi in distributia serialului "Anii '70/ That '70s Show", au inceput o relatie in 2012, la aproape un an dupa ce actorul s-a despartit de actrita Demi Moore, dupa 7 ani de casnicie.

"Cu el, in acest show, am avut primul meu sarut real", declara Mila Kunis, citata de presa americana.

Insa relatia acestora a inceput mult mai tarziu, in 2012, cei doi logodindu-se in februarie 2014. In octombrie anul trecut, Mila Kunis a nascut o fetita, Wyatt Isabelle, acesta fiind primul copil al cuplului.

Zvonuri neconfirmate privind casatoria celor doi actori au aparut de mai multe ori anul trecut in presa americana, mai ales dupa nasterea fetitei acestora.

Sursa foto: Hepta


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare