Vedete internationale

#barack obama #beyonce #francois hollande #vedete extern #trio amoros #presedinti infideli #Valerie Trierweiller

Barack Obama si Beyonce, amanti? Scandalurile sexuale cu sefi de stat in prim-plan care au marcat inceputul lui 2014

Zvonul aparut astazi, potrivit caruia presedintele american, Barack Obama, si-ar insela sotia cu celebra cantareata Beyonce a zguduit din temelii Casa Alba si a risipit rapid armonia din Prima Familie a Americii. Acest zvon cutremurator ne aminteste de un alt scandal sexual de la inceputul anului 2014, cand presedintele Frantei, Francois Hollande, a fost prins cu garda jos, inselandu-si partenera de viata.
 

Obama si Beyonce, amanti?

Pe fondul tensiunilor vehiculate in sanul familiei prezidentiale si al speculatiilor tot mai dese conform carora cuplul ar fi in pragul divortului, un fotograf francez, pe nume Pascal Rostain, a aruncat, ieri, o bomba mediatica care avea sa cutremure din temelii America mondena si politica.

Fotograful a marturisit ca "in Statele Unite este pe cale sa se produca ceva enorm. De altfel, o sa apara maine intr-o editie a Washington Post un articol despre o presupusa relatie intre Barack Obama si Beyonce". Declaratia a luat o amploare pe care fotograful nu si-o imagina, ceea ce l-a facut sa recunoasca ca totul a fost doar o gluma si ca nu are nicio dovada vizavi de aceasta aventura la nivel inalt.

Insasi publicatia mentionata de paparazzo, Washington Post, a dezmintit informatia si a declarat ca revista Vanity Fair, despre care se vehicula ca ar fi pregatit un material in acest sens, nu detine astfel de informatii si dovezi. "Pot sa va spun ca este fals. Washington Post nu pregateste un articol de acest gen", a declarat directorul de comunicare al cotidianului, Kristine Coratti.

Cu toate ca zvonurile au fost dezmintite si de insusi autorul care a lansat zvonul, declarand ca a vrut "sa faca o gluma", se stie ca fara foc nu iese fum, iar aceasta poveste pare departe de a fi terminata.

Cu toate ca ambii protagonisti ai scandalului pozeaza in familisti convinsi, sa nu uitam ca Beyonce este una dintre cele mai apropiate vedete ale cuplului prezidential, inca de pe vremea cand Obama candida la presedintie. Cantareata a promovat si sustinut candidatura actualului presedinte de fiecare data cand a avut ocazia, a cantat imnul la ceremonia de acceptare a celui de-al doilea mandat prezidential si, recent, s-a numarat printre invitatii speciali la petrecerea aniversara a Primei Doamne, Michelle Obama.

Citeste si: 3 vedete criticate dur pentru pozele postate pe retelele de socializare

Trioul Francois Hollande - Valerie Trierweiller - Julie Gayet

Franta a avut parte de propriul trio amoros la nivel inalt, in momentul in care revista Closer a dezvaluit, la inceputul anului, aventura pe care presedintele francez, Francois Hollande, o avea, de doi ani, cu actrita Julie Gayet, relatie paralela, care ar fi prins radacini in timpul campaniei lui Hollande, din 2012, pentru alegerile prezidentiale.

Astfel, la inceputul anului 2014, atentia presei s-a mutat catre Primul Cuplu al Frantei. Dezvaluirea revistei Closer si confirmarea aventurii facuta de insusi presedintele Frantei a zguduit cuplul prezidential, iar partenera sa de viata, Valerie Trierweiller, a avut nevoie de spitalizare, pentru a-si reveni.

Dupa dezvaluirile incendiare cu privire la relatia paralela cu Gayet, presedintele Frantei a confirmat despartirea de Valerie Trierweiller, dupa aproape 10 ani de relatie.

La scurt timp dupa aceea, Valerie a iesit in presa cu propriile declaratii, facute in timpul unei calatorii de regasire interioara initiate in India.

Fosta partenera a lui Hollande povesteste, intr-un interviu acordat revistei Paris-Match, drama prin care a trecut la inceputul acestui an: "Cand am aflat, a fost ca si cum as fi cazut dintr-un zgarie-nori. Auzeam zvonuri, normal, dar se auzeau zvonuri despre toata lumea. Am auzit zvonuri si despre mine, mereu. Nu le acordam atentie. Poate parea straniu, dar nu traversez o perioada de criza. Nu este prima ruptura din viata mea. Ea este violenta pentru ca este mediatica", marturiseste aceasta.

"Doresc sa-mi reiau vechea viata, dar ea va fi imbunatatita cu o experienta noua. In cateva zile, am primit sute de scrisori si mesaje de sustinere", a dezvaluit aceasta, cu privire la planurile de viitor.

Citeste si: Catalin Botezatu isi pregateste inmormantarea


Sursa foto: Musique.jeuxactu.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare