Vedete internationale

# salarii hollywood #salarii vedete #leonardo dicaprio

Cat castiga Leonardo diCaprio, cel mai bine platit actor, dintr-un singur rol

Leonardo diCaprio si-a depasit de mult imaginea de actorul frumusel cu roluri usoare si a reusit sa ajunga in cercul select al celor mai talentati si, mai ales, al celor mai biine platiti actori de la Hollywood. Salariul sau este unul fabulos, relateaza The Hollywood Reporter, de 25 de milioane de dolari pentru un rol.

Totusi, simpaticul actor nu a fost pana acum recompensat cu un premiu Oscar, in ciuda talentului sau evident si al rolurilor grele pe care le-a avut in ultimii ani. DiCaprio si-a castigat faima cu roluri in filme romantice precum Romeo si Julieta, Titanic, dar a devenit unul dintre cei mai respectati actori odata cu rolurile din Bandele din New York, Plaja, Shutter Island, Lupul de pe Wall Street sau Marele Gatsby.

Pana acum a castigat un Glob de Aur si multe aparitii pe prima pagina a tabloidelor datorita relatiilor sale cu fotomodele celebre, precum Bar Rafaeli sau Gissele Bundchen. De curand s-a zvonit ca actorul acum in varsta de 40 de ani ar avea o relatie cu Rhianna. Cei doi au precizat ca sunt doar buni prieteni, insa fanii nu s-ar supara sa-l vada pe frumosul burlac asezat la casa lui.

Desi este nascut in SUA, in California, originile sale sunt europene: mama din Germania, iar tatal din Italia. De altfel, primul contact cu lumea artistica Leo l-a avut datorita tatalui, care era comediant.

Topul 5 este completat, în ordine, de Sandra Bullock, Matt Damon, Robert Downey Jr. şi Denzel Washington, fiecare cu un salariu de 20 de milioane de dolari pe film. Angelina Jolie se situează pe poziţia a şasea, frumoasa actriţă fiind plătită cu sume cuprinse între 15 şi 20 de milioane de dolari pe rol.

Topul 10 al vedetelor de la Hollywood cu cele mai mari salarii continua cu Dwayne The Rock Johnson - star al filmelor de acţiune -, cu o medie de 15 milioane de dolari pe rol, Jennifer Lawrence şi Mark Wahlberg, cu salarii cuprinse între 10 milioane de dolari şi 15 milioane de dolari, şi Seth Rogen, cu 8,4 milioane de dolari.

Foto: Facebook

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare