Vedete internationale

# propunere casatorie #fiica barack obama #cerere casatorie #barack obama

Cat valoreaza fiica lui Obama: 50 de vaci, 70 de oi si 30 de capre

Un tanar avocat a strans de cativa ani o avere frumusica pentru a-si duce la bun sfarsit un plan elaborat: sa o ceara de nevasta pe Malia, fiica presedintelui Barack Obama. Nu a vazut-o fata in fata decat o singura data, pe cand aceasta avea 10 ani, dar a fost de ajuns. Tanarul a luat deja legatura cu ambasada pentru a-si trimite oficial propunerea de casatorie. 

„Sunt interesat de ea din 2008", a recunoscut tanarul avocat kenyan Felix Kiprono intr-un interviu pentru „The Nairobian". La acea vreme, presedintele Obama era in campanie pentru a castiga primul mandat la Casa Alba si fiica sa, Malia, avea zece ani.

„Am marturisit ce imi doresc celor din familia mea si ei sunt pregatiti sa ma ajute pentru a strange darul propus in schimbul mainii tinerei“, a precizat el. Darul consta in 50 de vaci, 70 de oi si 30 de capre, o avere imensa pentru o nunta tipica kenyana. 

Kiprono spera ca Obama o va lua pe fiica sa cu el in Kenya in iulie, cand va efectua prima vizita in ţara de origine a tatalui sau. Atunci avocatul spera sa-i adreseze direct propunerea sa. Kenyanul a pus la punct si o strategie sa o cucereasca pe frumoasa Malia: "ii voi prinde in par liana si o voi cere de sotie pe o colina din Bureti, in apropiere de tara tatalui meu, acolo unde sunt incoronati liderii si razboinicii".

Foto: hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare