Vedete internationale

# print dubai # mostenitor dubai # mostenitor print # mostenitor tron

Cel mai iubit print din lume nu este cine crezi! Iata-l pe mostenitorul unei dintre cele mai bogate tari

Pasionat de calarie si de poezie, student la scoli inalte, boem si sociabil, amator de plimbari cu metroul si nu numai, acestea sunt cateva dintre calitatile celui mai ravnit prin burlac din lume. 

Nu printul Harry este cel mai ravnit burlac, ci un seic arab in varsta de 33 de ani. Este mostenitorul tronului Dubaiului si a devenit nu  numai preferatul familiei, ci si al femeilor din intreaga lume. Pe conturile sale de socializare are peste 2 milioane de followeri, ceea ce nu este deloc putin, avand in vedere ca este totusi o persoana privata si de cele mai multe ori discreta.

Şeicul Hamdan Bin Mohamed Bin Rashid Al Maktoum a absolvit colegiul militar Sandhurst (unde au studiat si alte celebritati si fete regale, printre care prinţii Harry şi William) şi apoi s-a înscris la London School of Economics. Nu a apucat să termine studiile pentru că a preferat sa se dedice pasiunilor sale, scrie click.ro.

In urma cu cateva luni a fost la Londra, unde s-a plimbat singur cu tatăl său cu metroul salutând politicos navetiştii de la primele ore ale dimineţii. Nu este deloc greu sa intelegem de ce este atat de iubit acest print, de altfel si foarte chipes. 

Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare