Vedete internationale

#decese 2014 # Szobi Cseh #joe cocker #robin williams #vedete extern #vedete intern #showbiz

Cel mai trist top. 3 celebritati pe care le-am pierdut in 2014!

Anul 2014 lasa in urma realizari, bucurii, momente de teama, succese, deziluzii, dar si pierderea tragica a unor celebritati pe care ne-am fi dorit sa le avem alaturi pentru totdeauna. Iata cine sunt numele mari care au trecut in nefiinta anul acesta!

1. Joe Cocker (1944-2014)



Unul dintre cei mai apreciati si faimosi interpreti de muzica rock si soul la nivel mondial, Joe Cocker s-a stins din viata la varsta de 70 de ani, pe data de 22 decembrie. Legendarul cantaret suferea de cancer pulmonar si a pierdut lupta cu moartea din pricina unor complicatii severe. Disparitia sa a indoliat lumea intreaga.

In luna august 2013, Joe Cocker a concertat in tara noastra, oferind un spectacol memorabil la revenirea sa in Bucuresti dupa o absenta de doua decenii. Concertul a facut parte din turneul de promovare a albumului "Fire It Up". Energia contagioasa emanata de cantaret nu a tradat nicio clipa suferinta pe care artistul o purta cu discretie.
 

2. Robin Williams (1951-2014)



Un geniu comic care adus bucuria in sufletele milioanelor de fani, Robin Williams i-a parasit pe pamanteni la jumatatea lunii august in mod neasteptat. Actorul a decis sa isi puna capat zilelor, pe fondul depresiei de care suferea. Desi a castigat lupta cu dependenta de droguri si alcool, Robin Williams a fost invins de propriile tenebre.

"Nu a existat niciodata cineva la fel ca Robin. Cand te gandesti la cariera sa, iti dai seama ca filmele lui nu ar fi avut niciodata succes fara ca el sa interpreteze un rol in ele. Cat despre Robin "omul", nu a existat un suflet mai bun decat al lui. Era persoana care nu parasea niciodata o camera, inainte sa se asigure ca a facut pe toata lumea sa zambeasca. A fost un om puternic. Va trai vesnic", a declarat actrita Sarah Michelle Gellar.
 

3. Szobi Cseh (1942-2014)



Regretatul cascador Szobi Cseh s-a stins din viata la varsta de 71 de ani, pe data de 1 august 2014, dupa o lunga suferinta provocata de mielomul multiplu cu care a fost diagnosticat. Szobi a decedat in urma complicatiilor renale, cardiace, hepatice si pulmonare severe, care nu au raspuns la tratament.

Cseh a colaborat la toate filmele realizate de studiourile cinematografice romanesti ce contineau secvente de actiune si a efectuat multiple cascadorii dificile si spectaculoase, multe dintre ele fiind unice pe plan mondial.

CITESTE SI:

Michael Schumacher, la un an de la accident: plange cand...
Alexandru Arsinel, iar sub bisturiu! Ce suferinta mare duce actorul
Ce rochii si-au ales vedetele pentru petrecerile de Sarbatori


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare