Vedete internationale

#vedete bine platite #salarii vedete #vedete # top vedete bine platite

Cele mai bine platite vedete sub 30 de ani

Sumele incasate de celebritatile din industria muzicala, cinematografie si lumea sportului in 2016, le-au asigurat acestora conturi cu foarte, foarte multe zerouri si o viata de-a dreptul luxury. Cine sunt cele mai bine platite vedete la momentul actual? Va oferim raspunsul in cele ce urmeaza!

 

10. Jennifer Lawrence – 46 milioane de dolari

Frumoasa actrita americana are doar 27 de ani, insa anul trecut a fost cea bine platita actrita din lume, cu 46 milioane de dolari. A intrat in industria cinematografica in urma cu 10 ani, iar in 2013 a reusit sa obtina Oscarul pentru rolul ei din comedia romantica Silver Linings Playbook. In topul realizat de Forbes pentru anul 2016, in care au fost incluse cele mai bogate 100 celebritati din lume, actrita ocupa locul 49.

9. The Weeknd – 55 milioane de dolari

Unul dintre cei mai populari artisti ai momentului, the Weeknd, sau Abel Makkonen Tesfaye, a castigat nu mai putin de 55 milioane de dolari anul trecut dupa ce si-a lansat un album nou, intitulat Starboy, si a avut o multime de concerte pentru promovarea acestuia la care au fost vandute absolut toate biletele. Artistul canadian a avut doua single-uri pe locul 1 in topul Billboard, si a castigat pana acum doua premii Grammy si opt premii Billboard pentru piesele sale.

8. Kevin Durant – 56 milioane de dolari

Kevin Durant a socant intreaga lume a baschetului in 2016, cand a decis sa plece de la echipa care l-a consacrat in NBA, Oklahoma City Thunder, catre fostii campioni de la Golden State Warriors. Fostul MVP a castigat anul trecut 56 milioane de dolari, o mare parte venind din noul contract cu Golden State, insa si-a lansat si propria linie de lenjerie de corp. Sa nu uitam de contractul cu Nike, care ii aduce lui Durant $300 milioane de dolari in urmatorii 10 ani.

7. Novak Djokovic – 56 milioane de dolari

Cel mai bun jucator de tenis in ultimii ani, Novak Djokovic a mai adaugat inca 56 milioane de dolari averii sale in 2016, un an in care a castigat Australian Open inca o data si a reusit sa castige trofeul de la Roland Garros pentru prima data. Cu 12 Grand Slam-uri castigate pana acum, Nole a strans peste 100 milioane de dolari doar din premiile de la tenis, plus multe alte milioane din sponsorizari cu parteneri precum Peugeot, Seiko, Head sau Adidas.

6. Justin Bieber - 56 de milioane de dolari

Cu zeci de milioane de fani din toata lumea, canadianul de doar 23 de ani este extrem de popular, insa nu multe lume stie ca Justin Bieber isi posta inregistrarile pe Youtube cu doar 10 ani in urma, unde a fost remarcat de agentul sau actual. Succesul a venit imediat dupa ce l-a cunoscut pe Usher si au lansat un single impreuna. Au urmat multe premii care i-au recunoscut meritele in industria muzicala, 5 albume (My World in 2009, My World 2.0 un an mai tarziu, Under The Mistletoe in 2011, Believe in 2012, Journals in 2013, Purpose in 2015) si foarte multi bani. Cu o simpla cautare dupa Justin Bieber net worth o sa descoperiti ca a strans deja peste $200 milioane de dolari.

5. Rihanna - 75 de milioane de dolari

Rihanna este o alta vedeta care se poate bucura de zeci de milioane de fani din toata lumea. La numai 29 de ani, cantareata a primit anul trecut, la Premiile MTV, un premiu prin care i se elogiaza intreaga cariera. Vedeta a debutat in urma cu 12 ani, iar azi reuseste sa ocupe locul al 13-lea in topul „The Celebrity 100”, realizat de Forbes in 2016, cu cele mai bogate celebritati din lume. Daca luam in considerare doar star-urile pana in 30 de ani, Rihanna este pe locul 5.

4. Adele - 80,5 milioane de dolari

La fel ca si Rihanna, Adele are doar 29 de ani, si zeci de milioane de fani din toata lumea pe care i-a incantat cu vocea ei de aur. In doar 9 ani de la debut, Adele a reusit sa ne convinga pe toti ca merita toate premiile pe care le-a obtinut pana acum, si veniturile nu au intarziat sa apara, fiind materializate in sume fabuloase. Turneul realizat de Adele dupa lansarea albumului „25” in 2015, i-a asigurat un venit extraordinar vedetei in 2016, si in topul „The Celebrity 100”, realizat de Forbes anul trecut, Adele ocupa locul al 9-lea.

3. Lionel Messi - 81,5 milioane de dolari

Fara indoiala, unul dintre cei mai buni fotbalisti din toate timpurile, Lionel Messi continua sa ne impresioneze in fiecare an – de fapt, in fiecare meci. Desi a debutat la FC Barcelona acum mai mult de 10 de ani, fotbalistul argentinian inca nu a implinit 30 de ani, si a adus clubului sau cele mai mari performante din istorie. Este unul dintre cei mai bine platiti sportivi din lume, alaturi de Cristiano Ronaldo, si datorita contractelor de sponsorizare nenumarate, a avut anul trecut venituri de aproximativ 81,5 milioane de dolari.

2. One Direction - 110 milioane de dolari

Este adevarat ca nu vorbim de o singura persoana cand spunem One Direction, insa trupa formata din 4 baieti, Niall Horan (24 de ani), Liam Payne (24 de ani), Harry Styles (24 de ani) si Louis Tomlinson (26 de ani), a avut venituri incredibile in anul precedent. Povestea One Direction a inceput in 2010 la X Factor, impreuna cu Zayn Malik, insa acesta a renuntat la grup pentru o cariera solo. Veniturile din 2016 provin din incasarile din turneele realizate, din vanzari de albume si single-uri, dar si din contractele de publicitate cu branduri puternice, precum Pepsi si Colgate.

1.Taylor Swift - 170 milioane de dolari

Cu peste 100 de milioane de fani din toata lumea, cel putin pe conturile de social media, Taylor Swift nu sta rau deloc nici cand vine vorba de capitolul financiar. Doar anul trecut a avut venituri de 170 milioane de dolari, care au propulsat-o pe primul loc in lista aceasta, dar si in topul celor mai bogate 100 de vedete, realizat de Forbes, detronand nume grele din industria muzicala. Cum se pot justifica veniturile sale? In primul rand, turneul „1989 World Tour” a avut un succes fenomenal si a concretizat incasari de peste 200 milioane de dolari. In al doilea rand, contractele de publicitate cu Diet Coke, Apple sau Keds ii asigura un venit substatial. Si, in al treilea rand, nici veniturile din vanzarile de albume si single-uri nu sunt de neglijat.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului