Vedete internationale

#botez charlotte #printesa Charlotte #ducesa cambridge

Cele mai frumoase imagini de la botezul printesei Charlotte. Cum a "furat" spectacolul micutul print George!

Printesa Charlotte este cu siguranta cel mai popular bebelus al Marii Britanii, mai ales dupa cea de-a doua aparitie a sa in public de ieri, cand fanii au putut sa pozeze in premiera familia regala. 

Atat Charlotte, cat si fratiorul George s-au comportat exemplar la ceremonie. George a purtat un outfit aproape identic cu cel purtat de tatal sau in urma cu 30 de ani, cand William a fost dus pentru prima data la spital sa-si cunoasca fratele, pe printul Harry. De altfel, printul George a fost in centrul atentiei atat a fanilor, cat si a familiei regale. El a verificat-o periodic pe Charlotte, a vorbit cu bunica Elisabeta a II-a, si a privit curios spre multimea care deja il aclama. 

Charlotte a purtat o rochita din dantela, vintage, la fel ca si fratele sau. De altfel, tinuta este inspirata din cea purtata de regina Victoria. Extrem de dragalasa, printesa a fost foarte cuminte, spre deliciul invitatilor si al curiosilor. Ea a fost adusa la biserica intr-un carucior vintage, folosit de altfel si de regina atunci cand a devenit mama. 

Charlotte - de la bunicul Charles, Elisabeth - de la bunica regina a Marii Britanii, si Diana - numele bunicii raposate Diana de Wells, a fost crestinata la biserica St. Mary Magdalene din Sandringham, cu apa din Iordan, la fel ca si George. A avut 5 nasi, spre deosebire de George, care a avut 7. La ceremonie au participat doar apropiati ai familiei regale.

Deşi ceremonia a fost una privată, admiratorilor familiei regale britanice li s-a permis accesul în zona din jurul bisericii St. Mary Magdalene din Sandringham. Astfel, câteva mii de persoane adunate în apropierea intrării în biserică au putut să o vadă pe micuţa prinţesă. Totodată, admiratorii au avut voie, in premiera, sa faca fotografii familiei regale si selfie-uri cu aceasta. S-a încălcat astfel o regulă tradiţională care interzice publicului să îi fotografieze pe membrii familiei regale britanice în timp ce se duc la biserică. Această restricţie este ridicată, în general, doar în ziua de Crăciun.

Fotografii: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare