Vedete internationale

#daniel negreanu #lauren bacall #dustin hoffman #winona ryder

Celebritatile cu origini romanesti si modul in care si-au amenajat locuintele

Modul in care isi amenajeaza locuintele poate spune multe despre cei care locuiesc in acestea. De obicei, oamenilor le place sa-si imprumute o parte din personalitate caselor in care locuiesc pentru a le transforma in "acasa" si, de multe ori, ajung sa se identifice cu ele. Despre romani se spune ca sunt o natie foarte placuta, ospitaliera si care stie sa se bucure de viata, dar si ca in casele lor totul inspira bun gust, iar acest aspect se poate vedea foarte usor si din modul in care isi amenajeaza locuintele. Insa, cum isi configureaza casele in care locuiesc vedetele care au origini romanesti si care, datorita faptului ca si-au trait viata intr-o alta cultura se presupune ca s-au indepartat de ceea ce presupune romanism?

Lauren Bacall si casa primitoare din New York

Despre actrita Lauren Bacall se stie se stie ca a avut parte de cateva roluri epice de-a lungul carierei sale cinematografice si ca a avut relatii cu doi dintre cei mai celebri actori de la Hollywood, Frank Sinatra si Humphrey Bogart (cel care i-a devenit si sot). Mai putin cunoscut este faptul ca, din partea mamei sale, isi are radacini in Romania, iar acest lucru se poate observa si-n locuinta pe care a detinut-o in New York si pe care a vandut-o pentru suma de 23,5 milioane de dolari. Amenajat cu foarte mult bun gust uriasul apartament situat intr-un imobil din intersectia Central Park West si West 72nd Street care are nu mai putin de 9 camere transmite un sentiment profund de "acasa". Trei dintre dormitoare au vedere catre celebrul parc din Big Apple, Central Park, exista 5 seminee care produc, la propriu, caldura, asa cum se poate usor observa atunci cand intri in casa unui roman, parchetul este unul solid, iar lambriurile sunt confectionate din lemn de mahon, incrustat, iar ferestrele sunt largi, cu obloane integrate si modulatoare de circulatie a aerului. Una dintre camere avea o masa pentru mai multe persoane, in care familia si prietenii se bucurau de mese festive; de altfel, toate camerele sunt foarte spatioase, iar petrecerile pe care le dadeau Lauren Bacall si sotul sau erau printre cele mai distractive, simtindu-se un aer al modului in care numai romanii stiu sa se distreze.

Sursa foto: pixabay.com

Winona Ryder si vila spaniola din Los Angeles

Celebra actrita Winona Ryder interpreta a unor roluri memorabile, precum cel din pelicula "The age of innocence", cunoscuta datorita si relatiei pe care a avut-o cu unul dintre cei mai carismatici actori de la Hollywood, Johnny Deep, este romanca pe linie paterna. Bunicii acesteia au locuit in Romania inainte de a emigra, asa ca, prin venele frumoasei actrite curge sange romanesc, ceea ce poate fi usor recunoscut si din modul in care si-a amenajat vila spaniola pe care a detinut-o in Los Angeles. Construita in anul 1930, acest imobil este amenajat intr-un stil vintage, pastrandu-se piesele originale, inclusiv faianta de culoare roz din bai. Ferestrele sunt usor curbate, fiind specifice stilului spaniol in care a fost conceputa casa, iar bucataria este una cat se poate de normala si chiar redusa ca dimensiuni, care este departe de ceea ce si-ar putea imagina oamenii despre un star de cinema. Casa are 4 dormitoare si 4 bai (amenjate in stilul Art Deco, intr-o combinative de roz si albastru), o camera de meditatie, dar si o camera de muzica, iar amprenta personala se poate observa peste tot. Faptul ca Winona Ryder a pastrat elementele originale ale casei si nu a adus prea multe imbunatatiri moderne, spune foarte multe despre faptul ca tine la originile sale latine.

Sursa foto: Ouchpress

Daniel Negreanu si casa sa barbateasca din Las Vegas

Daniel Negreanu, membru al Team PokerStars și castigator a sase bratari de campion WSOP, unul dintre cei mai cunoscuti jucatori de poker din lume, este descendentul unei familii de romani, care au emigrat in Canada in anul 1968. Originile romanesti ale lui "Kid Poker" se pot observa foarte usor din modul in care si-a amenjat locuinta, care transmit bucuria de viata si spiritul ludic al acestuia. De altfel, jucatorul a declarat ca si-a lasat niste prieteni sa-I decoreze locuinta, iar rezultatul a fost o casa tipic barbateasca, in care totul este conceput pentru distractie si amuzament. Daniel Negreanu a declarat despre casa ca este ca o intalnire intre Austin Powers si Pee-Wee Herman, insa, reprezinta locul in care reuseste sa se relaxeze complet. Interioarele sunt foarte vesele, fiind o imbinare intre liniile moderne si ideile futuriste (asa cum este candelabrul care este amplasat deasupra mesei din dinning room), iar doua dintre camere sunt dedicate exclusiv jocurilor si trofeelor obtinute de-a lungul carierei de catre Daniel Negreanu. Living-room-ul este un alt loc de relaxare, in care este amplasata o plasma TV care se poate roti la 360 de grade, asigurand o vizibilitate totala, din orice parte a casei. In casa exista diverse obiecte care asigura relaxare precum masini de jocuri video, un traseu de sase gauri de golf, dar si o masa de biliard. Originile romanesti (de care este foarte mandru) ale lui Daniel Negreanu sunt perfect ilustrate de catre casa in care locuieste in Las Vegas, orasul in care luminile nu se sting niciodata.

 

Sursa foto: Thepokervillage

Dustin Hoffman si apartamentul din Central Park

Unul dintre uriasii actori de la Hollywood, Dustin Hoffman, premiat cu cel mai prestigios trofeu din industria filmului, Premiul Oscar, s-a declarat mandru de sangele care-i curge prin vene, acesta fiind o combinatie de roman, rus si evreu. Desi locuinta sa din Central Park (145-146 Central Park West) este una dintre cele mai scumpe, vecinii il catalogheaza pe actor drept o persoana incantatoare. Modul in care si-a amenajat apartamentul in valoare de 21 de milioane de dolari si care are 4 dormitoare si 4 bai este unul personalizat si care se muleaza pe stiul sau nonconformist de viata. De altfel, Dustin Hoffman a fost impresionat de cladirea San Remo care a fost ridicata in anii’30 si de stilul arhitectonic Art Deco. Apartamentul este unul urias, avand peste 8000 de metri patrati si care ocupa trei niveluri ale cladirii (etajele 15-17). Faptul ca Hoffman era foarte apropiat de acest apartament (de altfel este binecunoscut simtul proprietatii atat de bine dezvoltat la romani), se poate observa din faptul ca acesta a fost la vanzare timp de 10 ani, insa, actorul a tinut la pret si nu a dorit sa-l instraineze oricum. Actorul mai detine si alte proprietati in California (Brentwood si Malibu), dar si in Londra, in selectul si celebrul cartier Kensington.

 

Sursa foto: pixabay.com

Celebritatile, in viata privata, nu sunt diferite de oamenii obisnuiti, iar acest lucru se poate observa cel mai rapid din modul in care-si amenajeaza locuintele. Despre romanii se pot spune foarte multe lucruri pozitive, cum ar fi ca stiu sa se bucure de viata si sa se distreze. Insa, cel mai important este ca acestia stiu intotdeauna cum sa transforme o casa in "acasa"!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului