Vedete internationale

#deces René Angélil #Rene Angelil #sot Celine Dion #vedete extern #showbiz #celine dion

Celine Dion, in doliu! Sotul sau a murit!

Clipe grele pentru cantareata canadiana! Ieri, sotul sau, Rene Angelil, a murit, la varsta de 73 de ani. Decesul a fost confirmat de reprezentantii acestuia, pentru revista People.
 
René Angélil a decedat in resedinta sa din Las Vegas, "dupa o lunga si curajoasa lupta impotriva cancerului".
 
Familia lui René Angélil a solicitat sa ii fie respectata intimitatea in aceste momente dificile.
 
In august 2014, Céline Dion a anuntat ca si-a suspendat activitatea profesionala, pentru a se dedica familiei sale, informeaza contactmusic.com.
In decembrie 2013, René Angelil a fost operat de o tumoare canceroasa in zona gatului.
 
"Nu poate sa isi mai foloseasca gura. Nu poate sa manance, asadar eu trebuie sa il hranesc cu ajutorul unui tub. Trebuie sa il hranesc de trei ori pe zi. Fac asta eu insami. intai il hranesc pe sotul meu, apoi prepar mesele pentru copiii nostri", a dezvaluit artista, pe atunci in varsta de 46 de ani.
 
La 27 august 2015, la rugamintea sotului sau, Céline Dion a urcat  pe scena Colosseum a faimosului hotel-cazinou Caesars Palace, din Las Vegas
 
„Nu am vrut sa revin pe scena. Nu aveam nevoie de asta. Sa nu ma intelegeti gresit, iubesc sa cant si imi iubesc publicul, insa in aceasta perioada chiar aveam alte prioritati. Rene a fost insa cel care a insistat ca eu sa ma intorc pe scena. Cand o sa ma loveasca tragedia, o sa ma loveasca. Cel mai important job al meu este sa-l fac pe sotul meu sa inteleaga ca noi o sa fim bine. O sa am grija de copiii nostri. El o sa ne priveasca si o sa aiba grija de noi dintr-un alt loc”, a declarat artista, conform Daily Mail.
 
Tot in vara anului trecut, cantareata a vorbit si despre ultima dorinta a sotului sau. “Am intrebat doctorii de mai multe ori cat timp i-a mai ramas. Trei saptamani, trei luni? Rene vrea sa o stie. Dar ei nu stiu sa ne spuna. L-am intrebat: «Ti-e frica? Inteleg. Vorbeste-mi de asta». «Vreau sa mor in bratele tale», mi-a spus. «OK, voi fi aici, vei muri in bratele mele», l-am asigurat”,
 
Cantareata canadiana, are cu René Angelil, fostul ei manager, trei copii - René Charles, in varsta de 14 ani, si gemenii Eddy si Nelson, in varsta de 4 ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare