Vedete internationale

#Charlie Sheen HIV #vedete extern #showbiz #charlie sheen

Charlie Sheen a recunoscut! "Am fost diagnosticat pozitiv cu HIV"

UPDATE Charlie Sheen a confirmat, marti dimineata, intr-un interviu in emisiunea “Today” ca are HIV.

“Sunt aici si confirm ca am fost diagnosticat pozitiv cu HIV, am aflat acum patru ani, iar astazi m-am eliberat de aceasta povara” a spus Charlie Sheen, conform USA Today.


Problemele legate de consumul de alcool si droguri cu care se confrunta Charlie Sheen le sunt sunt cunoscute fanilor, mai ales ca actorul a fost concediat in 2011 de la sitcomul de succes “Doi barbati si jumatate”, din cauza comportamentului sau violent si imprevizibil. Charlie Sheen uimeste insa din nou si chiar creeaza panica printre vedetele cu care s-a iubit!

Actorul american Charlie Sheen va face „o dezvaluire” personala intr-un interviu acordat NBC, a informat luni postul de televiziune. Potrivit presei, el va marturisi ca este seropozitiv, fara sa dea alte detalii despre declaratiile lui Charlie Sheen in cadrul emisiunii “Today”.

Potrivit site-ului TMZ insa, actorul va declara, ca urmare a numeroaselor amenintari ale fostelor sale partenere, ca este purtator de HIV.

„Acest lucru a determinat multe foste partenere ale lui Charlie Sheen sa-l contacteze si sa-l ameninte ca il vor da in judecata, avand in vedere ca nu stiau ca acesta este purtator de HIV in momentul in care se intalneau cu el. Sursele noastre arata ca Charlie a pus deja capat acestor litigii in schimbul unor compensatii financiare pentru care a obtinut acorduri de confidentialitate”, relateaza TMZ.

Actorul ar fi dat intre 5-10 milioane de dolari mai multor persoane, in mare parte femei cu care a intretinut relatii sexuale, sa nu dezvaluie public faptul ca are are HIV.

Sheen, care s-a laudat ca s-a culcat cu peste 5.000 de femei, ar fi marturisit ca are HIV mai multor persoane, care au vorbit cu presa, conform radaronline.com.

“Charlie s-a crezut indesctructibil si nu si-a luat nici o masura de precautie, chiar daca s-a expus unor riscuri din punct de vedere sexual", a spus o sursa.

Potrivit unui alt site dedicat vedetelor, Access Hollywood, fosta sotie a lui Charlie Sheen, Denise Richards, cu care are doua fete, stia de mult timp ca actorul este seropozitiv. Potrivit site-ului, actorul ar fi contractat virusul dupa divortul cuplului in 2006.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare