Vedete internationale

#vedete infidele #divort Gwyneth Paltrow #vedete extern

5 vedete care au calcat stramb

Celebritatea nu le scapa de infidelitate, multe cupluri de vedete ajungand la divort sau despartire pentru ca unul dintre parteneri a calcat stramb.

Si daca in lumea oamenilor obisnuiti, barbatii sunt cei care gresesc mai des, la Hollywood lucrurile stau de multe ori invers. Iata cateva dintre cazurile celebre de infidelitate: 

1. Gwyneth Paltrow 

Cel mai recent caz de infidelitate in randul celebritatilor este cel al actritei Gwyneth Paltrow, cunoscuta pentru rolurile din trilogia Iron Man. Saptamana aceasta, ea a fost fotografiata in timp ce se saruta cu fostul iubit, Donovan Leitch, pe stadion, in timpul unui meci al celor de la Dodgers (foto). Cei doi abia isi anuntasera despartirea insa actrita si sotul ei, Chris Martin - solistul trupei Coldplay - ,nu au divortat inca. Surse apropiate celor doi sustin ca problemele din casnicia lor au aparut in 2009, cand Gwyneth a devenit adepta Cabala, o doctrina religioasa populara printre vedete.

2. Kristen Stewart

In 2012, Kristen Stewart era iubita lui Robert Pattinson, colegul ei din filmul Twilight. Un intreg scandal a izbucnit atunci cand actrita a fost fotografiata de catre paparazzi in ipostaze tandre alaturi de Rupert Sanders, regizorul filmului „Snow White and the Huntsman”, in care Kristen avea rolul principal. Imaginile ii arata pe cei doi sarutandu-se intr-o masina, apoi imbratisandu-se tandru undeva in apropiere de Los Angeles. In urma scandalului, desi a fost devastat de actul de infidelitate al iubitei lui, Robert Pattinson a iertat-o pe Kristen, iar relatia lor a continuat. Ei s-au despartit dupa un an, in iulie 2013.

CITESTE SI: 3 motive sa-ti gasesti un iubit cu capul in nori 

3. Ashton Kutcher

Chiar in ziua aniversarii a 6 ani de casatorie, Ashton Kutcher a inselat-o pe Demi Moore cu Sara Leal, o tanara de 22 de ani, intr-o camera de hotel din San Diego. In scurt timp, presa mondena a aflat de escapada actorului, scandalul fiind pe prima pagina a revistelor si ziarelor de profil o lunga perioada de timp. In urma infidelitatii lui Ashton, Demi Moore a depus actele pentru divort, iar actorul din „Two and a half men” a inceput o relatie cu Mila Kunis, in decembrie 2012, la un an dupa despartire. Cei doi au recunoscut ca au o relatie abia la inceputul lui 2013, iar in urma cu cateva zile cei doi au confirmat ca vor avea un copil. 

CITESTE SI: Cel mai simplu mod de a scapa de 5 kilograme in timp record

4. Tiger Woods

Cel mai bogat jucator de golf din lume, Tiger Woods, a intrat in atentia presei mondene in 2009, cand si-a inselat sotia cu Rachel Uchitel, o reporterita din Statele Unite. Dupa doar cateva zile de la raspandirea zvonului, sotia sa i-a spart geamul masinii cu o crosa de golf, apoi l-a lovit in fata cu aceeasi crosa, vizibil afectata de aventura lui. Cu trecerea timpului, au aparut si alte femei care au recunoscut ca au avut aventuri cu jucatorul de golf, numarul lor ajungand la 7. Mai tarziu, Tiger Woods a fost vazut intr-o clinica pentru dependentii de sex, unde s-a tratat, conform surselor, pentru dependenta sa.

5. Kobe Bryant

Vedeta celor de la Los Angeles Lakers, Kobe Bryant, a platit pentru ca s-a laudat colegilor lui cu aventurile pe care le-a avut. In 2011, Vanessa Bryant a divortat de starul lui Lakers dupa ce a aflat ca sotul ei a inselat-o de mai multe ori. Kobe Bryant le-a povestit colegilor de echipa despre aventurile sale, iar la randul lor, baschetbalistii au povestit sotiilor. De la acestea, vestea a ajuns la Vanessa, care nu a mai suportat infidelitatea sotului ei si a pus capat casniciei.

CITESTE SI: Romani care fac furori la Hollywood

Sursa foto: eonline.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare