Vedete internationale

# castigator eurovision #Mans Zelmerlow #Eurovision 2015

Cine este Mans Zelmerlow, castigatorul Eurovision

 

 
 
Marele castigator al celei de-a 60a editie a Europvision a fost Mans Zelmerlow, reprezentantul Suediei, care a obtinut de 10 ori mai multe puncte decat Romania. El a dus o lupta stransa cu reprezentantii Rusiei, respectiv Italiei. 

Simpaticul Mans Zelmerlow are 28 de ani, este cantaret si prezentator TV. El a devenit cunoscut dupa ce a participat la show-ul "Idolul Suediei", in 2005. Tanarul suedez s-a nascut in Lund, Suedia, si este fiul Birgittei Sahlen, profesoara la Universitatea Lung, si a lui Sven Olof Zelmerlow, de profesie chirurg.

In 2006 acesta a aparut in show-ul "Let's dance" avand-o partenera pe Maria Karlsson. Mans Zelmerlow a castigat aceasta competitie, in final concurand impotriva cantaretei Anna Book. Mans a cochetat si cu cinematografia. El a jucat in versiunea suedeza a musicalului Grease, interpretand rolul lui Danny Zuko. Imediat dupa aceasta apartie, Mans a semnat cu casa de discuri M&L records si a lasant primul sau album solo.
 

Nu este prima data cand Mans Zelmerlow participa la Eurovision. Acesta si-a incercat prima data norocul in anul 2007 si in anul 2009. A treia oara a fost cu noroc pentru reprezentantul Suediei care de data aceasta a dus trofeul acasa. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare