Vedete internationale

#Angelina Jolie divort #vedete extern #showbiz #brad pitt #angelina jolie

CNN, BBC: Angelina Jolie a depus actele de divort!

 
Dupa 12 ani de relatie si doi ani de casnicie, Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza! Angelina a inaintat actele de separare legala pe 15 septembrie, motivand „diferente ireconciliabile”, scriu CNN si BBC.
 

Robert Offer,avocatul actritei,  a declarat ca „decizia a fost luata pentru sanatatea familiei”. „Nu va face comentarii si roaga presa sa-i ofere familiei sale intimitatea de care are nevoie”, a spus Robert Offer, citat de BBC.
 
Conform documentelor de divort, Jolie solicita custodia celor sase copii pe care-i are cu sotul ei si cere tribunalului sa-i ofere lui Pitt dreptul de a-i vizita periodic.
 
Cuplul Angelina Jolie-Brad Pitt are sase copii impreuna: Maddox, Zahara si Pax, fiecare dintre ei adoptati dintr-o tara diferita si trei copii biologici: Shiloh si gemenii Vivienne si Knox.
 
Totodata, actrita doreste sa pastreze „bijuterii si alte obiecte personale”, la un loc cu orice bunuri dobandite dupa data separarii de Brad Pitt.
 
„In afara de faima celor doua persoane implicate, acesta este un divort ca oricare altul”, a declarat sursa citata de CNN. „Angelina va face intotdeauna ceea ce e mai bine pentru a-si proteja copiii. Apreciaza faptul ca oamenii inteleg ca are nevoie de intimitate acum”, a adaugat si managerul actritei, Geyer Kosinski

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului