Vedete internationale

#vedete extern #showbiz #brad pitt #angelina jolie #kate hudson

Consolati dupa divort! Angelina Jolie - cu Johnny Depp, Brad Pitt - cu Kate Hudson

Divortul Angelinei Jolie de Brad Pitt da sperante celor care au visat ani in sir la actorii celebri. Dupa ce s-a scris despre Angelina ca este consolata de Johnny Depp, Kate Hudson marturiseste ca-l considera pe Brad foarte sexy!

Pentru a depasi mai usor perioada divortului, Angelina Jolie este ajutata de prietenul sau mai vechi, Johnny Depp, relateaza Daily Mail.

Ba, mai mult, actrita  a apelat la acelasi avocat care s-a ocupat divortul acestuia de Amber Heard pentru a-si rezolva probleme cu sotul ei, informeaza The Mirror. 

“Angelina Jolie l-a idolatrizat pe Johnny timp de ani de zile, inainte sa lucreze alaturi de el in Turistul, in 2010”, a afirmat o sursa apropiata de actrita. 

„Cei doi au pastrat legatura chiar si dupa acel moment si au vorbit foarte des chiar si in timpul haosului care l-a cuprins pe Johnny dupa despartirea de Amber Heard. Nu exista nicio dovada ca apropierea dintre ei ar fi avut vreun rol in divortul Angelinei de Brad Pitt, dar ei au discutat despre situatie iar Angelina a angajat-o pe avocata lui Johnny pentru a o reprezenta si a-i da unele sfaturi”, a mai declarat sursa citata.

In cazul lui Brad Pitt, divortul pare sa-l fi devastat. Presa a internationala a scris ca actorul a decis sa se izoleze de lume in casa din Los Felices. Aseara, a lipsit chiar de la vizionarea documentarului lui Terrence Malick, “Voyage of Time”, invocand faptul ca in aceasta perioada se concentreaza pe “situatia familiala”.

Kate Hudson anuntat deja ca este dispusa sa-i fie alaturi actorului.

„Stii ce imi doresc acum cu adevarat? Sincer, chiar o sa fiu sincera. Vreau un barbat amuzant. Asta m-ar face fericita. Dar vreau sa fie cineva foarte sexy”, i-a marturisit actrita lui SiriusXM in  emisiunea de la radio a acestuia „SiriusXM”.

“Consider ca Brad este foarte, foarte sexy. Ar fi grozav , de exemplu, cand ajungem la un moment dat, sa ne certam sa pot sa zic „Ah, dar e atat de sexy”, a mai spus actrita (foto).

Sursa foto: Hepta
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului