Vedete internationale

#slabit Ellie White #dieta Ellie White # Ellie White slabit #ellie white

Cum a reusit Ellie White sa slabeasca 4 kilograme in 10 zile dupa cea de-a treia nastere

Ellie White s-a laudat intotdeauna cu o silueta de invidiat, insa dupa trei sarcini, silueta acesteia a avut de suferit.

 

Pentru a slabi, cantareata a apelat la o salata mai speciala. Aceasta sustine ca nu a avut timp sa mearga la sala insa a incercat sa faca miscare zilnic si a avut o alimentatie sanatoasa. Artista a divulgat si reteta salatei care a ajutat-o sa slabeasca 4 kilograme in doar 10 zile.

"A fost o perioada in care nu am mai facut sport atat de des pe cat mi-as fi dorit sau cat as fi avut nevoie. Nu am fost niciodata adepta dietelor stricte pentru ca stiu ce mari sanse ai sa pui inapoi kilogramele pierdute dupa ce o duci la bun sfarsit. Am citit mult despre ce inseamna cu adevarat stil de viata sanatos si cat de important este sa tii un echilibru in toate si sa iti gasesti bucuria si fericirea zi de zi in orice.

Cat despre alimentatie, am descoperit recent o salata care mi-a atras atentia si care, pe cat de ciudata pare, pe atat de sanatoasa si eficienta este pentru a-ti da o stare de bine si a topi kilogramele acolo unde este nevoie. Eu am mancat-o dimineata si seara, iar la pranz am ales legume verzi cu putina carne slaba, timp de 10 zile!", declara Ellie White, potrivit clickpentrufemei.ro.

Iata ce contine salata pe care o consuma artista pentru a slabi: 3 castraveti medii, 325 gr rosii cherry taiate in jumatate, 150 gr capsuni feliate, 165 gr struguri taiati in jumatate, 140 gr masline feliate, 150 gr branza feta taiata cubulete, 50 gr alune, 1 lamaie stoarsa, 2 linguri ulei de masline, 1 lingurita oregano, 1 lingurita cimbru, sare si piper.

Sursa foto: urban.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare