Vedete internationale

#Meghan Markle #Netflix #harry #seriale # documentare

Cum fac bani Harry si Meghan Markle. Vor produce seriale si documentare pentru Netflix

Printul Harry si Meghan Markle au semnat un contract multianual cu platforma de streaming Netflix pentru care vor produce mai multe programe TV, ce variaza de la emisiuni pentru copii si pana la seriale de tip reality-show cu scenariu prestabilit, relatează Agerpres.

Harry si Meghan Markle vor produce seriale si documentare

Harry si Meghan, care s-au mutat in sudul Californiei alaturi de fiul lor, Archie, vor produce o serie de continuturi dedicate unor chestiuni pe care ei le considera importante si pe care se concentreaza fundatia lor de caritate, Archewell.

"Ne vom concentra pe crearea de continuturi care informeaza, dar care si oferă speranta. In calitatea noastra de tineri parinti, realizarea unor programe care inspira intreaga familie este o chestiune importanta", a declarat cuplul într-un comunicat.

Suma pentru care au semnat contractul nu a fost dezvaluita, insa acordul reprezinta primul pas important facut de Harry si Meghan in domeniul activitatilor platite.

In ianuarie, ei au anuntat ca renunta la titulatura regala si la indatoririle lor oficiale din cadrul casei regale britanice, devenind independenti din punct de vedere financiar.

Harry si Meghan au deja in dezvoltare mai multe proiecte, inclusiv un serial documentar despre natura si un serial de animatie dedicat unor femei celebre, au precizat reprezentantii companiei Netflix.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare