Vedete internationale

# frica bill gates #epidemie #bill gates #cutremur

De ce ii este frica lui Bill Gates? Vei fi uimit!

Nu cutremurele, nu cataclismele naturale, nu fortele divine il sperie pe unul dintre cei mai bogati si mai puternici oameni ai lumii, fondatorul Microsoft, Bill Gates. Acesta a dezvaluit intr-un interviu Vox.com care este lucrul care il inspaimanta cel mai tare pe lumea aceasta.

Ce-ar putea omorî zeci de milioane de oameni în următorii 20 de ani, aceasta e întrebarea care-l preocupă pe miliardar. Probabilitatea e mică să apară vreo explozie vulcanică, un cutremur gigantic sau ciocnirea cu un asteroid, spune Gates. Nici razboiul nu este departe, dar cea mai periculoasă formă de conflict, cel nuclear, este deocamdata o ipoteza cu slabe sanse sa devina realitate. Prin urmare, cea mai mare temere a miliardarului este aparitia unei epidemii care ar putea decima omenirea. 

"Când vorbim dspre război găsim tot felul de reguli pe care guvernul le are gata stabilite. Când vorbim despre o pandemie care ar putea apărea, cine se ocupă, cine va putea să ţină sub control situaţia? Uitaţi-vă la ce s-a întâmplat în cazul Ebola. Unde e echivalentul pregătirii militare? Unde sunt acei oameni pe care-i chemi să intervină când ai o situaţie gravă. Oamenii care lucrează voluntar cum vor fi protejaţi? Cine are grijă în caz că au fost expuşi în faţa bolii? Care sunt regulile pentru carantină? A fost totul la întâmplare în cazul Ebola".

Gates conduce o fundaţie care luptă cu mortalitatea infantilă, malaria, poliomelita. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului