Vedete internationale

#poveste de dragoste #vedete extern #interceptare mesaje #interceptare Kate si printul William

Detalii intime ale povestii de dragoste dintre Kate si printul William, interceptate de publicatia "News of the World"

In anul 2011, publicatia britanica tabloida "News of the World" a declansat un adevarat scandal in Marea Britanie dupa ce au interceptat convorbirile telefonice dintre Kate Middleton si printul William, pe atunci doar iubiti. Acum, la doi ani de la inchiderea publicatiei, autoritatile au scos la iveala faptul ca acestia au spionat, in goana dupa exclusivitate, inclusiv familia regala.

Detalii surprinzatoare din viata cuplului regal

Intr-un articol publicat joi de presa britanica se arata ca reporterii de la "News of the World" au piratat casuta vocala a mesageriei de pe telefonul printului William si al actualei Ducese de Cambridge.

Astfel, cu ajutorul acestor interceptari, reporterii aflasera foarte multe detalii intime ale cuplului Kate-William, unele ce le-ar fi putut pune in pericol chiar si viata. Apelativele cu care William o alinta pe Kate erau, potrivit interceptarilor,  "baby" sau "babykins", noteaza "The Thelegraph".

Viata printului William, pusa in pericol

Politia a anuntat, de asemenea, ca interceptarile frauduloase descoperite in locuinta lui Clive Goodman, corespondentul publicatiei, contineau detalii extrem de periculoase, care ar fi putut pune in pericol in orice moment viata printului William.

Citeste si:

Mame de vedete care sunt impotriva iubitilor fiicelor lor

Intr-unul dintre mesajele vocale transmise de William iubitei acesta ii spunea "Buna, iubito. Scuze, tocmai m-am intors de la exercitiile de navigare pe timp de noapte".

Intr-un alt mesaj, acesta ii devaluia Ducesei informatii extrem de importante, precum "Am avut inca o zi agitata. Am alergat prin padurile din Aldershot urmarind umbre si m-am pierdut aproape de tot, am nimerit peste antrenamentele unui alt regiment, s-a produs o incurcatura si era sa fiu impuscat. Nu cu gloante adevarate, ci cu gloante oarbe".

De asemenea, intr-un alt mesaj interceptat de "News of the World", din ianuarie 2006, printul William ii dezvaluia lui Kate ca in seara respectiva ar fi putut sa plece de la Sandhurst, unitate militara, si s-ar fi putut intalni, potrivit jurnalul.ro.

Sursa foto: mediafax.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare