Vedete internationale

#scandal Dolce & Gabbana #vedete extern #dolce gabbana #showbiz #elton john

Dolce & Gabbana, in mijlocul unui scandal sexual

Cantaretul Elton John a lansat un apel public cu privire la boicotarea produselor Dolce & Gabbana, dupa ce designerii principali ai casei de moda italiene au spus ca bebelusii nascuti cu ajutorul fertilizarii in vitro sunt "sintetici".

"Ne opunem adoptiilor gay. Singura familie este cea traditionala. Nu sprijinim copiii chimici si uterele inchiriate: viata are cursul ei natural, exista anumite lucruri care nu trebuie schimbate", a fost declaratia celor doi designeri care a creat valva.

Artistul britanic Elton John, cel care a folosit tehnica amintita pentru a deveni parinte pentru cei doi copii ai sai, a lansat un apel adresat tuturor celor care admirau produsele brandului de boicotare a acestuia.

Sursa foto:elementmag.asia

"Cum indrazniti sa vorbiti despre copiii mei frumosi si sa spuneti ca sunt «sintetici»? Si sa va fie rusine ca aratati cu degetul tehnica de fertilizare in vitro - este un miracol care a permis unei armate intregi de oameni iubitori, atat heterosexuali, cat si homosexuali, sa isi realizeze visul de a avea copii. Gandirea voastra arhaica este complet in afara vremurilor noastre, la fel ca produsele pe care le creati. Nu voi mai purta niciodata produse ale casei Dolce & Gabbana", a scris Elton John intr-un mesaj publicat pe contul sau de Instagram.

Imediat ce au citit afirmatiile celor doi designeri italieni, artistului britanic i s-au alaturat staruri din intreaga lume.

Sursa foto:.courtney-love.org


"Tocmai mi-am strans toate hainele Dolce & Gabbana si vreau sa le dau foc. Am ramas fara cuvinte si emotii. Boicotati bigotismul fara sens", a scris Courtney Love pe Facebook. "Dolce & Gabbana, vocile voastre sunt mult prea puternice pentru a raspandi atata ura. Treziti-va, suntem in 2015!", a afirmat si Ricky Martin pe retelele de socializare.

Si tenismena Martila Navratilova, cea care in decembrie anul trecut s-a casatorit cu iubita ei, a ripostat: "Sper ca declaratiile acestea ridicole sa ii loveasca direct in conturi".

Stephan Pelger, designerul roman care s-a afirmat pe marile podiumuri ale lumii, nu a ramas nici el indiferent. Pe contul sau de socializare, Pelger a postat un articol din presa britanica ce face referire tocmai la declaratiile celor doi designeri italieni, insotit de un comentariu malitios: "De ce va urati atat in minoritatea voastra?".

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

CITESTE SI:

Ce pasiuni ciudate au vedetele, in timpul liber
Carmen Iohannis nu a fost dorita de socrii sai!
Voltaj a schimbat piesa cu care participa la Eurovision

Designerii D&G se scuza

Sursa foto: condenast.co.uk

Designerul de moda Stefano Gabbana a dat publicitatii o declaratie de presa prin care incearca sa evite boicotarea produselor create de casa de moda Dolce & Gabbana. "Nu am intentionat niciodata sa judecam alegerile celorlalti oameni. Noi credem in libertate si in iubire", a declarat designerul, potrivit bbc.com.

Elton John, tatal a doi copii conceputi in vitro

Sursa foto: eonline.com

Elton John este unul dintre primii artisti care a avut curajul sa afirme, inca din 1976, adica de la inceputul carierei sale, faptul ca este bisexual. In 1984, cantaretul s-a casatorit cu o femeie, dar a divortat patru ani mai tarziu. Ulterior si-a recunoscut homosexualitatea si a devenit un aparator al drepturilor homosexualilor si un luptator contra SIDA, scrie Mediafax. Anul trecut, la sfarsitul lunii decembrie, Elton John si David Furnish s-au casatorit civil si au impreuna doi fii - Zachary si Elijah - care au venit pe lume cu ajutorul tehnicii de fertilizare in vitro si care s-au nascut din aceeasi mama surogat.

Sursa foto: imgkid.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare