Vedete internationale

# masectomie #cancer Angelina Jolie #angelina jolie

Drama in viata unei actrite celebre. Opt rude i-au murit de cancer!

Stirea potrivit careia Angelina Jolie a suferit o interventie de extirpare a ovarelor pentru a preveni cancerul a facut inconjurului lumii si a starnit reactii diverse. Putina lume stie ca nu mai putin de opt dintre rudele de sange ale actritei au fost rapuse de nemiloasa maladie.

Informatia a fost publicata de tabloidul britanic The Sun, care dezvaluie faptul ca de vina ar fi gena BRCA, care determina aparitia cancerului. Angelina a aflat ca este si ea purtatoare a acestei gene si a luat masuri drastice.

Actrita in varsta de 39 de ani a suportat recent o operatie de extirpare a ovarelor si a trompelor uterine, la doi ani dupa dubla mastectomie. Mama Angelinei Jolie, Marcheline Bertrand, a murit de cancer ovarian in 2007, la varsta de 56 de ani. Matusa actritei, Debbie Martin, a murit de cancer mamar in 2013, la varsta de 61 de ani. O alta matusa, Stella Laws, si o verisoara, Francine, au murit din cauza cancerului.

Bunicul Rolland Bertrand a murit din cauza unui cancer la glandele salivare in 1985, la varsta de 61 de ani, la fel ca unchiul ei Raleigh. Bunica Angelinei Jolie, Lois, a murit de cancer ovarian la varsta de 45 de ani, iar strabunica ei, Virginia Gouwens, a murit din cauza aceleiasi maladii la varsta de 53 de ani, scrie cancan.ro.

Foto: pinterest.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului