Vedete internationale

#Stephanie Moseley impuscata # Earl Hayes #Stephanie Moseley #prezentatoare tv #showbiz #deces #sinucidere #vedete extern

Drama teribila! O prezentatoare TV celebra, ucisa de sotul sau

Stephanie Moseley, care prezenta reality-show-ul "Hit the floor" de la VH1, si sotul sau, rapperul american Earl Hayes, au fost gasiti morti in apartamentul lor din Los Angeles. Criminalistii au stabilit ca barbatul a impuscat-o pe tanara, apoi s-a sinucis.

Potrivit tmz.com, vecinii spun ca ar fi auzit-o pe femeie tipand luni seara, apoi au auzit mai multe focuri de arma si au chemat politia. Echipa speciala de interventii, sosita la fata locului, a spart usa locuintei si a gasit trupurile neinsufletite ale celor doi.

Sursa foto: people.com

Hayes si Moseley s-au casatorit in 2008, iar cei apropiati sustin ca, in ciuda neintelegerilor dintre ei, Earl ar fi iubit-o enorm pe Stephanie si ar fi incercat sa depaseasca toate problemele impreuna. Cu toate acestea, gelozia pare sa fi fost cea care a provocat teribila drama. Tmz.com scrie ca raperul ar fi acuzat-o pe Stephanie de infidelitate cu celebrul artist Trey Songz.

Postul VH1 a transmis un mesaj in care reprezentantii acestei televiziuni se arata "extrem de tristi" la aflarea vestii ca Moseley a decedat.

Sursa foto: simple-movie.com

Stephanie avea 30 de ani si a fost dansatoare in concertele si clipurile multor artisti americani celebri, precum Chris Brown sau Britney Spears.

Cel mai bun prieten al sau, pugilistul Floyd Mayweather Jr., a povestit ca, dupa ce si-a impuscat sotia, Earl l-a contactat pe Facetime (apel video prin intermediul internetului – n.r.) si i-a povestit ce a facut. N-a durat mult si, chiar in timpul convorbirii video cu el, barbatul si-a luat viata. Boxerul american a fost martorul intregii tragedii.

Citeste si:

Drama unei actrite celebre. N-a mai avut bani de rate si a ajuns pe drumuri!

Cum se pregatesc vedetele pentru Sarbatori

Cupluri celebre, despre prima intalnire. 5 povesti emotionante

Surs foto principala: torange-es.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului