Vedete internationale

#vedete externe # Eva Herzigova logodna #showbiz #eva herzigova

Eva Herzigova se marita dupa 15 ani de relatie!

Fotomodel ceh Eva Herzigova si afaceristul italian Gregorio Marsiaj, tatal celor trei copii ai sai, isi vor oficializa relatia dupa 15 ani de concubinaj! Eva Herzigova a anuntat recent ca s-a logodit cu iubitul sau, informeaza Daily Mail.

Eva Herzigova, in varsta de 44 de ani, si Gregorio Marsiaj au trei baieti: George (9 ani), Philipe (6 ani) si Edward (3 ani).

Fotomodelul a declarat in nenumarate randuri ca nu este un mare fan al casatoriilor, dupa casatoria de doi ani cu Tico Torres, tobosarul lui Bon Jovi, din 1996 pana in 1998.

„Nu sunt un fan al casatoriilor. O relatie se bazeaza pe evolutie, iar casatoria opreste pregresia iubirii. Sunt o femei foarte independenta si imi place singuratatea. De fapt, sunt ca o pisica. imi place sa fiu mangaiata, dar, de asemenea, trebuie sa plec departe si apoi sa vin inapoi”, a declarat Eva, in 2002, imediat dupa ce a inceput sa aiba o relatie cu Marsiaj.

Blonda si-a schimbat parerea cu privire la caniscie, Ea a publicat o fotografie cu Gregorio si unul dintre baieti insotita de mesajul „Tu esti alesul” si a pus hastag-ul logodita.

 

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului