Vedete internationale

#showbiz #vedete extern #natalie portman #emma watson #nicole cherry # exemple vedete

Fetele bune din showbiz. Iata cine le da adolescentilor un exemplu pozitiv

Se stie ca vedetele nu-s usa de biserica, dar printre ele mai sunt si unele care pot fi date drept exemplu. Sunt copii cuminti, muncitori, care nu calca pe bec la fiecare pas incercand sa epateze sub orice forma. Iata cine se poate incadra la categoria "Cumintenia pamantului".

Nicole Cherry

Sursa foto: cancan.ro

La 14 ani, Nicole Cherry cucerea toate topurile muzicale din Romania cu piesa "Memories". In ciuda succesului sau fulminant, Nicole a ramas o adolescenta modesta, preocupata in primul rand de scoala. "Am multe concerte, merg la scoala, trebuie sa-mi fac si temele. Ies foarte rar in parc sau la mall", spunea artista pentru wowbiz.ro. Iar de un iubit inca nu se pune problema. "Sunt prea mica sa am iubit. Am doar 15 ani, iar pentru mine prioritatile sunt scoala si muzica. In plus, nu as avea timp sa mentin o relatie", a marturisit Nicole.

CITESTE SI:

Viata secreta a vedetelor. Copiii pe care i-au tinut ascunsi
El este cel mai frumos barbat din lume! Crezi ca merita titlul?
Cum aratau in tinerete candidatii la presedintie! Imagini incredibile!

Cristina Ciobanasu


Sursa foto: cinemagia.ro

Tot printre tinerii seriosi din showbiz se numara si Cristina Ciobanasu, cunoscuta dupa numele de scena Criss. Blondina, care a implinit recent 18 ani, s-a lansat in muzica alaturi de "Lala Band", dupa ce debutase deja pe micul ecran in serialul "Ingerasii". Pe platourile de filmare de la "Pariu cu viata" l-a cunoscut pe Vlad, tanarul care de curand a cerut-o in casatorie. Cristina este un personaj extrem de discret, care nu s-a remarcat prin niciun scandal monden.

Natalie Portman


Sursa foto: cine-photos.com

Dar are si Occidentul exemplele lui pozitive, nu doar exhibitioniste precum Miley Cyrus. Natalie Portman este una dintre fetele cuminti de la Hollywood. A terminat facultatea la Harvard si se implica in diferite campanii care au ca scop incurajarea tinerelor de a urma cariere si a face studii in domeniul stiintific, scrie perfecte.ro.

Dakota Fanning

Sursa foto: wallerz.net

Dakota Fanning si-a inceput cariera pe cand era doar de o schioapa si a crescut sub ochii spectatorilor. Dakota si-a dat seama ca scoala este importanta, asa ca a refuzat sa mai semneze vreun contract pentru roluri in filme pana nu si-a terminat liceul. Acum, este studenta a Universitatii din New York.

Emma Watson

Sursa foto: guioteca.com

Emma Watson a devenit si ea rapid cunoscuta in urma rolului pe care l-a avut in seria "Harry Potter". Celebritatea nu i s-a urcat la cap, asa cum s-a intamplat cu alte vedete precum Selena Gomez sau Lindsay Lohan, ci a ramas foarte atenta la educatia ei si s-a inscris la universitate in Statele Unite ale Americii. Emma lupta pentru drepturile femeilor si a fost desemnata, recent, ambasadoare a Natiunilor Unite, potrivit perfecte.ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: 15 idei si trucuri de organizare a garderobei

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare