Vedete internationale

#charlie sheen #ashton kutcher #doi barbati si jumatate #showbiz #vedete extern #twoo and a half men # final doi barbati si jumatate

Final socant al serialului "Doi barbati si jumatate"

Indragitul serial "Doi barbati si jumatate" - "Two and a half men" este aproape de final. Un final socant insa, au dezvaluit producatorii.

Dupa 11 sezoane de aventuri si suficiente controverse in ceea ce priveste distributia, serialul ajunge la final. Si cum un serial atat de discutat nu se poate termina fara un final pe masura, producatorul acestuia a marturisit ca ultimul episod nu va fi doar socant, ci si educativ. 

Astfel, personajele centrale, teoretic doi heterosexuali convinsi, ajung sa sustina ca sunt homosexuali si sa se casatoreasca. Alan si Walden ajung in fata altarului deoarece milionarul aratos si bogat care l-a inlocuit pe Charlie Sheen isi doreste un copil,o familie si nu reuseste sa faca acest lucru. 

Chuck Lorre, producatorul serialului, sustine ca astfel vrea sa demonstreze ca dragostea pentru un copil depaseste orice granita si ca in alcatuirea unei familii trebuie indepartate prejudecatile. 

CITESTE SI: 3 vedete in vizorul Iuliei Albu

Cele mai bune retete de dulciuri, rapide si dietetice

Ce iti rezerva astrele saptamana viitoare

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare