Vedete internationale

#atleta #Suzy Favor Hamilton #gabriela szabo #drama

Fosta atleta de renume, prostituata. Drama prietenei Gabrielei Szabo

Cariera atletei Suzy Favor Hamilton s-a terminat brusc iar la scurt timp dupa aceea, americanca a inceput sa lucreze ca dama de companie. Totul s-a intamplat dupa o cazatura zdravana suferita in timpul unei competitii. Mai mult, Hamilton sufera de tulburare afectiva bipolara.

Multipla campioana a SUA pe distanta de 1.500 de metri nu a reusit rezultate notabile la nici una din cele trei Olimpiade la care a participat (Barcelona 1992, Atlanta 1996, Sydney 2000). Cel mai aproape de o medalie a fost la ultima editie amintita, cand s-a aflat in fruntea cursei pana spre final. Pentru ca nu a suportat sa vada cum este depasita de mai multe concurente, printre care Violeta Szekely (care avea sa castige argintul) si Gabriela Szabo (bronz), Hamilton s-a prabusit intentionat pe pista, mimand o accidentare serioasa, scrie libertatea.ro.

Hamilton a renuntat la sport, insa gandul ca nu a obinut performata dorita a dus-o la depresie. Aceasta a vrut chiar sa se sinucida, insa dragostea pentru fetita ei a facut-o sa se razgandeasca.

"Intr-o noapte am vrut sa ma izbesc cu masina de un copac, dar mi-am dat seama ca, in timp ce acceleram, ma apropiam de casa, casa in care dormea fetita mea dulce si mi-am zis ca trebuie sa raman in viata pentru ea", a scris Suzy Favor Hamilton in biografia "Alergatoarea. O viata petrecuta fugind de nebunie", potrivit libertatea.ro.

Pentru a-si salva casnicia aceasta i-a cerut sotului sa petreaca amandoi o noapte fierbinte in compania unei prostituate.

"Acela a fost momentul in care mi-am dat seama ca vreau sa devin dama de companie. Mi-a placut mereu sa fac sex, asa ca mi-am spus: De ce sa nu castigi niste bani de pe urma acestei placeri? Asa am ajuns sa am si cate cinci clienti pe zi si sa obtin de la fiecare cate 600 de dolari. Nu-mi dadeam seama ca am o problema psihica", a mai scris Hamilton.

Sursa foto: abcnews.go.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare