Vedete internationale

#Celine Dion cancer #vedete intern #showbiz #celine dion

Inca o lovitura pentru Celine Dion! Cancerul nu o ocoleste!

Dupa ce si-a pierdut sotul, fratele si cumnatul, rapusi de cancer, cantareata canadiana Celion Dion traieste o noua experienta nedorita. Si sora ei a fost diagnosticata cu cancer la gat, relateaza ziarul spaniol ABC.

Anul 2016 nu a inceput deloc bine pentru Celine: la 14 ianuarie, artista anunta moartea sotului sau, dupa o lupta lunga si curajoasa cu cancerul. Doua zile mai tarziu a murit unul dintre fratii sai, Daniel Dion, 59 de ani, tot de cancer. In septembrie a murit sotul surorii sale Liette, Guy Poirier, tot de cancer.

Acum Céline trece din nou prin momente foarte grele. O noua boala incurabila a lovit familia sa, dupa ce una dintre surorile sale a fost diagnosticata cu cancer de gat in stare avansata, scrie Agerpres.

Cantareata a facut acest anunt ziarului The Stopru, dar a preferat sa nu spuna care dintre surorile sale este bolnava pentru a o tine departe de mass-media si de a infrunta cat mai linistita aceasta boala.

Aceasta boala cumplita este prezenta in viata artistei de multi ani. In 2003, cantareata a pierdut prima fiinta iubita din cauza cancerului, tatal ei, care a infiintat centrul "La Maison-Adhemar Dion", pentru bolnavii in faza terminala din Canada.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare