Vedete internationale

#prezentatori oscar 2017 #premiile oscar 2017 #gala premiilor oscar 2017 #oscar 2017 #javier bardem #dwayne johnson #charlize theron

Javier Bardem, Dwayne Johnson si Charlize Theron, prezentatori ai galei premiilor Oscar 2017

Au mai ramas cateva zile pana la decernarea premiilor Oscar, ce vor avea loc anul acesta, in data de 26 februarie. Cea de-a 89-a editie a premiilor Oscar va avea loc pe scena Teatrului Dolby, gazda ceremoniei fiind Jimmy Kimmel. Recent, organizatorii au anuntat lista prezentatorilor la care au fost adaugate nume sonore precum Javier Bardem, Dwayne Johnson si Charlize Theron.

Michael De Luca si Jennifer Todd, producatori de film pentru cinematografie si televiziune sunt cei care se ocupa de organizarea galei de decernare a premiilor Oscar 2017. Acestia au anuntat joi lista actualizata a prezentatorilor premiilor Oscar, la care au fost adaugate inca 11 nume sonore. Printre acestea se numera Javier Bardem si Charlize Theron, castigatori ai prestigioaselor trofee.

Academia Americana de Film a anuntat printr-un comunicat ca pe lista de prezentatorilor care vor înmana trofeele au fost inclusi Javier Bardem, Charlize Theron, Amy Adams, Riz Ahmed, John Cho, Dwayne Johnson, Felicity Jones, Leslie Mann, Janelle Monáe, David Oyelowo si Emma Stone.

La cea de-a 89-a editie a premiilor Oscar, vor fi prezenti, in calitate de prezentatori, si castigatorii de anul trecut, la categoria cei mai buni actori: Leonardo DiCaprio, Brie Larson, Mark Rylance si Alicia Vikander.

Anterior, Academia a anuntat prezenta actorului mexican Gael Garcia Bernal si a actritei Scarlett Johansson, alaturi de alti artisti precum Halle Berry, Jamie Dornan, Chris Evans, Samuel L. Jackson, Dakota Johnson, Shirley MacLaine, Kate McKinnon si Hailee Steinfeld, pe scena Teatrului Dolby.

Cea de-a 89-a editie a premiilor Oscar va fi transmisa în direct în peste 225 de tari si teritorii.

Sursa foto: crystalblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare