Vedete internationale

#coronavirus #asistenta #donatii #jennifer aniston #jimmy kimmel

Jennifer Aniston, gest impresionant pentru o asistenta testata pozitiv cu noul coronavirus VIDEO

Indragita actrita Jennifer Aniston a facut un gest impresionant pentru o asistenta care a fost testata pozitiv cu noul coronavirus. Actrita i-a oferit asistentei un card cu 10.000 de dolari pentru a-si lua provizii.

 

Gestul a fost facut in direct, in timpul emisiunii lui Jimmy Kimmel, care in aceasta perioada incearca sa le aduca bucurie oamenilor care sunt blocati in case. Prezentatorul a avut-o ca invitata speciala, prin videoconferinta, pe Kimball Fairbanks o asisistenta care lupa in linia intai impotriva coronavirusului.

Aceasta a fost depistata pozitiv cu noul coronavirus dupa ce a intrat in contact cu numerosi pacienti bolnavi. Asistenta a fost nevoita sa se autoizoleze, departe de familia ei si de cei doi copii in varsta de 4 ani, respectiv 1 an si jumatate.

“Am vrut sa te inveselim putin. Asa ca mi-as dori sa intalnesti pe cineva. Numele ei este Jennifer”, i-a spus Kimmel asistentei medicale, in timp ce actrita a aparut in cadru. La vazul lui Aniston, Kimball a ramas de-a dreptul socata.

„Buna, scumpo, imi pare atat de bine sa te cunosc. Trebuie doar sa-ti spun ca ma rog ca Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti cei care sunteti acolo, facand ceea ce faceti. Nici nu stiu cum sa-mi exprim recunostinta fata de toata munca voastra punandu-va in pericol sanatatea. Pot sa spun doar ca esti fenomenala”, i-a spus Jennifer Aniston care a fost de-a dreptul marcata de povestea asistentei.

Insa surprizele pentru Kimball nu aveau sa se opreasca aici. Jennifer Aniston si Jimmy Kimmel au dezvaluit apoi ca au un cadou pentru ea si anume un voucher card in valoare de 10.000 de dolari de la Postmates, astfel incat sa-si poata procura mancarea si tot ce mai are nevoie pe perioada carantinei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare